Povezane vesti

"Zamolio sam Ančelotija da ne igram protiv Zvezde u Beogradu"

"Zamolio sam Ančelotija da ne igram protiv Zvezde u Beogradu"

B92 pre 4 sati
Srpski fudbaler Nikola Maksimović je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu, a vrhunac karijere mu je bilo igranje za Napoli. Nedavno je potpisao za hrvatskog trećeligaša Kustošiju, a sada se, između ostalog, dotakao beogradskih crveno-belih. Za voljeni… »
Maksimović: Rekao sam da meč sa Albanijom neće biti u Beogradu

Maksimović: Rekao sam da meč sa Albanijom neće biti u Beogradu

Sport klub pre 10 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije Nikola Maksimović, koji u novembru puni 34 godine, ovog meseca je prešao u redove hrvatskog trećeligaša - Kustošije iz Zagreba. Tim povodom imao je opširan razgovor za tamošnji Index u kom je govorio o tome kako se… »
Bio reprezentativac Srbije a sada je u trećoj ligi Hrvatske, kada je došao tamo zaprepastio se: „Ovako nešto nisam pre…

Bio reprezentativac Srbije a sada je u trećoj ligi Hrvatske, kada je došao tamo zaprepastio se: „Ovako nešto nisam pre…

Nova pre 11 sati
Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde, Nikola Maksimović, nedavno je postao igrač hrvatskog trećeligaša Kustošije, nakon čega je dao intervju za hrvatski "Index". Nikola Maksimović (33) je u karijeri nosio dresove Crvene zvezde, Slobode… »
Bivši reprezentativac žestoko udario po FSS: Krstajić bez iskustva postao selektor - To nije normalno

Bivši reprezentativac žestoko udario po FSS: Krstajić bez iskustva postao selektor - To nije normalno

Večernje novosti pre 12 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije nedavno je potpisao ugovor sa hrvatskim trećeligašem Kustošijom, što je iznenadilo mnoge ljubitelje fudbala. Maksimović je prošle sezone nastupao za Monpelje, doduše bez velike minutaže, a tokom karijere važio je za… »
Mihajlović četiri i po godine nije hteo da priča sa njim! Bivši reprezentativac Srbije sve otkrio! Pomirio ih čuveni fudbaler…

Mihajlović četiri i po godine nije hteo da priča sa njim! Bivši reprezentativac Srbije sve otkrio! Pomirio ih čuveni fudbaler…

Kurir pre 13 sati
Maksimović je nedavno potpisao ugovor sa Kustošijom, a u velikom intervjuu je govorio o brojnim temama. Jedna od njih je period kada je igrao u Torinu. - U Torinu se baš tada promenio trener. Đanpjero Ventura, kojem sam zahvalan jer je puno uticao na moj… »
"Smena Muslina? Krstajić selektor? Nenormalno! Reprezentacija nije poligon za eksperimente"

"Smena Muslina? Krstajić selektor? Nenormalno! Reprezentacija nije poligon za eksperimente"

Sportske.net pre 14 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije Nikola Maksimović (33) je na iznenađenje mnogih potpisao ugovor sa hrvatskim trećeligašem Kustošijom iza kojeg stoji poznati menadžer Endi Bara. Maksimović je u opširnom intervjuu za hrvatski Indeks govorio o brojnim… »
Maksimović u trećoj ligi Hrvatske: Povratak u ranu mladost

Maksimović u trećoj ligi Hrvatske: Povratak u ranu mladost

Sport klub pre 14 sati
Jedna od neobičnijih vesti početkom ovog meseca bila je ona o prelasku srpskog štopera Nikole Maksimovića u redove zagrebačke Kustošije, koja igra u trećem rangu hrvatskog fudbala. Maksimović ima tek 33 godine, u dresu reprezentacije odigrao je 25… »
Svi ga pamte po Bordou, Siniša Mihajlović i on nisu pričali 4 i po godine: "Gatuzo nas je pomirio"

Svi ga pamte po Bordou, Siniša Mihajlović i on nisu pričali 4 i po godine: "Gatuzo nas je pomirio"

Telegraf pre 14 sati
Vrlo opširan intervju za " Indeks" dao je nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Maksimović, koji je nedavno potpisao ugovor sa hrvatskim trećeligašem Kustošijom, koji je ustvari razvojni klub Endija Bare, poznato fudbalskog menadžera. Osim o trenutnom… »
Bivši reprezentativac Srbije potpisao za hrvatskog trećeligaša, pomenuo Muslina: "Pre Albanije sam rekao..."

Bivši reprezentativac Srbije potpisao za hrvatskog trećeligaša, pomenuo Muslina: "Pre Albanije sam rekao..."

Telegraf pre 15 sati
Bivši reprezentativac Srbije Nikola Maksimović šokirao je sve nedavno potpisom za hrvatskog trećeligaša Kustošiju, koji služi kao razvojni klub za veliki broj igrača pod palicom poznatog menadžera Endija Bare. Tri meseca je nekadašnji igrač Crvene… »

Vesti dana »