Povezane vesti

"Radio sam kao konobar kad sam se prijavio za zvezde granda": Dinča otvoreno o svemu, otkrio detalje o Milanu Stankoviću: "To…

"Radio sam kao konobar kad sam se prijavio za zvezde granda": Dinča otvoreno o svemu, otkrio detalje o Milanu Stankoviću: "To…

Blic pre 10 sati
Pevač Milan Dinčić Dinča ne voli previše da se eksponira u medijima, a sada je otvoreno o svemu progovorio u razgovoru za "Blic". Na početku razgovora pitali smo Dinču za njegovog kolegu Milana Stankovića, koji se takođe pre nekoliko godina povukao sa… »
"Radio sam kao konobar" Dinča o poslu pre Zvezda Granda, pomenuo Milana Stankovića: To što radi je ekstremno!

"Radio sam kao konobar" Dinča o poslu pre Zvezda Granda, pomenuo Milana Stankovića: To što radi je ekstremno!

Telegraf pre 13 sati
Milan Dinčić Dinča na sceni je dve decenije, a njegovu karijeru nikada nisu pratili skandali. Pevač je godinama u tišini gradio karijeru koju su obeležili hitovi a sada je progovorio o kolegi Milanu Stankoviću koji se pre nekoliko godina povukao sa scene… »
"Bilo je stresno, ugovor je trajao dugo" Dinča otvoreno o "Zvezdama Granda", pa progovorio o Milanu Stankoviću: "Uvek je…

"Bilo je stresno, ugovor je trajao dugo" Dinča otvoreno o "Zvezdama Granda", pa progovorio o Milanu Stankoviću: "Uvek je…

Alo pre 14 sati
Dinča nije pevač koga imamo često prilike da vidimo ispred kamera, ali je sada odlučio da progovori o nekim detaljima iz svog života i karijete. Milan Dinčić Dinča ne voli previše da se eksponira u medijima, a sada je otvoreno o svemu progovorio u… »
"Nismo u kontaktu, on je uvek bio sam za sebe" Dinča progovorio o kolegama iz Zvezde Granda, pa spomenuo i ugovor: Teško sam…

"Nismo u kontaktu, on je uvek bio sam za sebe" Dinča progovorio o kolegama iz Zvezde Granda, pa spomenuo i ugovor: Teško sam…

Kurir pre 20 sati
Milan Dinčić Dinča ne voli previše da se eksponira u medijima, a sada je otvoreno o svemu progovorio u razgovoru za domaće medije. On je postao popularan nakon učešća u " Zvezde Granda" pa se prisetio tog iskustva ali i kolega. Na početku razgovora Dinča… »

Vesti dana »