Повезане вести

"Радио сам као конобар кад сам се пријавио за звезде гранда": Динча отворено о свему, открио детаље о Милану Станковићу: "То…

"Радио сам као конобар кад сам се пријавио за звезде гранда": Динча отворено о свему, открио детаље о Милану Станковићу: "То…

Блиц пре 25 дана
Певач Милан Динчић Динча не воли превише да се експонира у медијима, а сада је отворено о свему проговорио у разговору за "Блиц". На почетку разговора питали смо Динчу за његовог колегу Милана Станковића, који се такође пре… »
"Радио сам као конобар" Динча о послу пре Звезда Гранда, поменуо Милана Станковића: То што ради је екстремно!

"Радио сам као конобар" Динча о послу пре Звезда Гранда, поменуо Милана Станковића: То што ради је екстремно!

Телеграф пре 25 дана
Милан Динчић Динча на сцени је две деценије, а његову каријеру никада нису пратили скандали. Певач је годинама у тишини градио каријеру коју су обележили хитови а сада је проговорио о колеги Милану Станковићу који се пре… »
"Било је стресно, уговор је трајао дуго" Динча отворено о "Звездама Гранда", па проговорио о Милану Станковићу: "Увек је…

"Било је стресно, уговор је трајао дуго" Динча отворено о "Звездама Гранда", па проговорио о Милану Станковићу: "Увек је…

Ало пре 25 дана
Динча није певач кога имамо често прилике да видимо испред камера, али је сада одлучио да проговори о неким детаљима из свог живота и каријете. Милан Динчић Динча не воли превише да се експонира у медијима, а сада је отворено о… »
"Нисмо у контакту, он је увек био сам за себе" Динча проговорио о колегама из Звезде Гранда, па споменуо и уговор: Тешко сам…

"Нисмо у контакту, он је увек био сам за себе" Динча проговорио о колегама из Звезде Гранда, па споменуо и уговор: Тешко сам…

Курир пре 25 дана
Милан Динчић Динча не воли превише да се експонира у медијима, а сада је отворено о свему проговорио у разговору за домаће медије. Он је постао популаран након учешћа у " Звезде Гранда" па се присетио тог искуства али и колега… »

Вести дана »