Povezane vesti
"Marko lažljivče, neka svi vide kako si me varao, vidimo se na sudu": Misteriozni plakati izlepljeni po celom kvartu! Evo o…
Kurir pre 7 sati
Natpise su najpre uočili na Facebook profilu Špansko za svakoga. "Iako ne odobravamo lepljenje letaka po banderama, moramo priznati - ovaj nas je dobro nasmejao. Plakat ima i QR kod, ali ne znamo radi li jer se nismo usudili skenirati. Ako ste vi bili… »
"Marko, lažove! Neka svi vide kako si me prevario! Vidimo se na sudu!" Bruje društvene mreže o ovom posteru u parku, evo o…
Alo pre 10 sati
U jednom parku u Zagrebu u Hrvatskoj pojavio se neobičan poster koji je privukao pažnju prolaznika i pokrenuo pravu debatu na društvenim mrežama. Na stubu u parku bio je zalepljen poster sa velikim natpisom „Marko, lažove! Neka svi vide kako si me… »
"Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me varao!" Čudan plakat osvanuo u Zagrebu, evo šta se krije iza njega
Telegraf pre 10 sati
U jednom parku u zagrebačkom kvartu Špansko osvanuo je neobičan plakat koji je privukao pažnju prolaznika i izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama. Na stubu u parku zalepljen je plakat s velikim natpisom "Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice: Jedna osoba hitno prebačena za Beograd
Blic pre 1 satjoš 118 povezanih

Građani Kragujevca protiv luna parka kod memorijalnog parka u Šumaricama
Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih

Skupština RS izglasala imenovanje Ane Trišić Babić za vršioca dužnosti predsednika Republike Srpske
RTS pre 23 minutajoš 35 povezanih

Tobdžije učvrstile lidersku poziciju: Arsenal na gostovanju pobedio Fulam
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane