Povezane vesti

"Marko lažljivče, neka svi vide kako si me varao, vidimo se na sudu": Misteriozni plakati izlepljeni po celom kvartu! Evo o…

"Marko lažljivče, neka svi vide kako si me varao, vidimo se na sudu": Misteriozni plakati izlepljeni po celom kvartu! Evo o…

Kurir pre 7 sati
Natpise su najpre uočili na Facebook profilu Špansko za svakoga. "Iako ne odobravamo lepljenje letaka po banderama, moramo priznati - ovaj nas je dobro nasmejao. Plakat ima i QR kod, ali ne znamo radi li jer se nismo usudili skenirati. Ako ste vi bili… »
"Marko, lažove! Neka svi vide kako si me prevario! Vidimo se na sudu!" Bruje društvene mreže o ovom posteru u parku, evo o…

"Marko, lažove! Neka svi vide kako si me prevario! Vidimo se na sudu!" Bruje društvene mreže o ovom posteru u parku, evo o…

Alo pre 10 sati
U jednom parku u Zagrebu u Hrvatskoj pojavio se neobičan poster koji je privukao pažnju prolaznika i pokrenuo pravu debatu na društvenim mrežama. Na stubu u parku bio je zalepljen poster sa velikim natpisom „Marko, lažove! Neka svi vide kako si me… »
"Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me varao!" Čudan plakat osvanuo u Zagrebu, evo šta se krije iza njega

"Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me varao!" Čudan plakat osvanuo u Zagrebu, evo šta se krije iza njega

Telegraf pre 10 sati
U jednom parku u zagrebačkom kvartu Špansko osvanuo je neobičan plakat koji je privukao pažnju prolaznika i izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama. Na stubu u parku zalepljen je plakat s velikim natpisom "Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me… »

Vesti dana »