Повезане вести

"Марко лажљивче, нека сви виде како си ме варао, видимо се на суду": Мистериозни плакати излепљени по целом кварту! Ево о…

"Марко лажљивче, нека сви виде како си ме варао, видимо се на суду": Мистериозни плакати излепљени по целом кварту! Ево о…

Курир пре 31 дана
Натписе су најпре уочили на Фацебоок профилу Шпанско за свакога. "Иако не одобравамо лепљење летака по бандерама, морамо признати - овај нас је добро насмејао. Плакат има и QР код, али не знамо ради ли јер се нисмо усудили… »
"Марко, лажове! Нека сви виде како си ме преварио! Видимо се на суду!" Брује друштвене мреже о овом постеру у парку, ево о…

"Марко, лажове! Нека сви виде како си ме преварио! Видимо се на суду!" Брује друштвене мреже о овом постеру у парку, ево о…

Ало пре 31 дана
У једном парку у Загребу у Хрватској појавио се необичан постер који је привукао пажњу пролазника и покренуо праву дебату на друштвеним мрежама. На стубу у парку био је залепљен постер са великим натписом „Марко, лажове! Нека… »
"Марко лажљивче! Нека сви виде како си ме варао!" Чудан плакат освануо у Загребу, ево шта се крије иза њега

"Марко лажљивче! Нека сви виде како си ме варао!" Чудан плакат освануо у Загребу, ево шта се крије иза њега

Телеграф пре 31 дана
У једном парку у загребачком кварту Шпанско освануо је необичан плакат који је привукао пажњу пролазника и изазвао праву расправу на друштвеним мрежама. На стубу у парку залепљен је плакат с великим натписом "Марко лажљивче… »

Вести дана »