Povezane vesti
"Marko lažljivče, neka svi vide kako si me varao, vidimo se na sudu": Misteriozni plakati izlepljeni po celom kvartu! Evo o…
Kurir pre 31 dana
Natpise su najpre uočili na Facebook profilu Špansko za svakoga. "Iako ne odobravamo lepljenje letaka po banderama, moramo priznati - ovaj nas je dobro nasmejao. Plakat ima i QR kod, ali ne znamo radi li jer se nismo usudili skenirati. Ako ste vi bili… »
"Marko, lažove! Neka svi vide kako si me prevario! Vidimo se na sudu!" Bruje društvene mreže o ovom posteru u parku, evo o…
Alo pre 31 dana
U jednom parku u Zagrebu u Hrvatskoj pojavio se neobičan poster koji je privukao pažnju prolaznika i pokrenuo pravu debatu na društvenim mrežama. Na stubu u parku bio je zalepljen poster sa velikim natpisom „Marko, lažove! Neka svi vide kako si me… »
"Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me varao!" Čudan plakat osvanuo u Zagrebu, evo šta se krije iza njega
Telegraf pre 31 dana
U jednom parku u zagrebačkom kvartu Špansko osvanuo je neobičan plakat koji je privukao pažnju prolaznika i izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama. Na stubu u parku zalepljen je plakat s velikim natpisom "Marko lažljivče! Neka svi vide kako si me… »
Vesti dana »
Oblačno i hladno vreme u Srbiji: Kiša na jugu, sunčani intervali u Vojvodini
Serbian News Media pre 13 minutajoš 23 povezane
Moć ruskog S-400: Oborene sve atakms rakete - potpuni ukrajinski krah
Pravda pre 44 minutajoš 19 povezanih
Najsiromašnija država sveta magično stigla na Svetsko prvenstvo: Nisu smeli da igraju u otadžbini zbog opasnosti, a onda priredili senzaciju
Nova pre 58 minutajoš 20 povezanih
Noć u NBA ligi obeležio Luka Dončić: Brutalnom partijom vodio je Lejkerse do pobede nad Jutom!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih