Povezane vesti

Video kako autobus ide ka kanalu, pa viknuo - "Dole glave": Radnik opisao detalje nesreće kod Sremske Mitrovice

Video kako autobus ide ka kanalu, pa viknuo - "Dole glave": Radnik opisao detalje nesreće kod Sremske Mitrovice

Mondo pre 27 dana
"Vozili smo se sa posla. Pričao sam sa kolegama. Autobus je išao jako brzo, ne mogu da procenim jer sam pričao, ali mi je delovalo kao da je išao brzo, sigurno oko 100 na sat. Svi su se zapitali što toliko žuri, a onda odjednom naglo je trgnuo autobus… »
"Dole glave, dole glave": Radnik iz autobusa koji se prevrnuo opisao strašne detalje nesreće kod Sremske Mitrovice: "Pali smo…

"Dole glave, dole glave": Radnik iz autobusa koji se prevrnuo opisao strašne detalje nesreće kod Sremske Mitrovice: "Pali smo…

Blic pre 27 dana
"Vozili smo se sa posla. Pričao sam sa kolegama. Autobus je išao jako brzo, ne mogu da procenim jer sam pričao, ali mi je delovalo kao da je išao brzo, sigurno oko 100 na sat. Svi su se zapitali što toliko žuri, a onda odjednom naglo je trgnuo autobus… »
Mitrovčani kod autobuske stanice „Sirmium busa“ odali počast žrtvama saobraćajne nesreće u kojoj su tri osobe stradale FOTO…

Mitrovčani kod autobuske stanice „Sirmium busa“ odali počast žrtvama saobraćajne nesreće u kojoj su tri osobe stradale FOTO…

Nova pre 27 dana
Studenti i zbor Sremske Mitrovice okupili su se danas u 14.45 kod Autobuske stanice u tom gradu na 19 minuta tišine, "u znak sećanja na živote izgubljene u strašnoj saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice". Okupljeni građani pozvali su na odgovornost… »
„Troje naših saradnika je poginulo“: Zamenik generalnog direktora firme, čiji su radnici bili u prevrnutom autobusu, posetio…

„Troje naših saradnika je poginulo“: Zamenik generalnog direktora firme, čiji su radnici bili u prevrnutom autobusu, posetio…

Nova pre 27 dana
Ispred bolnice u Sremskoj Mitrovici gde se nalazi većina povređenih radnika u saobraćajnoj nesreći kada se prevrnuo autobus pun radnika, dan nakon strašne nesreće i dalje se okupljaju ljudi, porodice, kolege, prijatelji povređenih. Oko 15 sati došao je… »
"Troje naših saradnika je poginulo": Zamenik generalnog direktora firme čiji su radnici bili u prevrnutom autobusu došao u…

"Troje naših saradnika je poginulo": Zamenik generalnog direktora firme čiji su radnici bili u prevrnutom autobusu došao u…

Blic pre 27 dana
Ispred bolnice u Sremskoj Mitrovici gde se nalazi većina povređenih radnika u saobraćajnoj nesreći kada se prevrnuo autobus pun radnika, dan nakon strašne nesreće i dalje se okupljaju ljudi, porodice, kolege, prijatelji povređenih. Oko 15 sati došao je… »
Ovo je vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa kod Sremske Mitrovice! Sin se oprostio od njega: "oče moj jedini, ceo…

Ovo je vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa kod Sremske Mitrovice! Sin se oprostio od njega: "oče moj jedini, ceo…

Kurir pre 27 dana
Vidoje Živanović jedan je od troje poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice kada se prevrnuo autobus pun radnika. Vidoje je iza sebe ostavio neutešnu porodicu i prijatelje, a na društvenim mrežama može se pročitati bolni oproštaj… »
Jeziv prizor na mestu gde se prevrnuo autobus: Sedišta i odeća razbacani na sve strane (Video)

Jeziv prizor na mestu gde se prevrnuo autobus: Sedišta i odeća razbacani na sve strane (Video)

Mondo pre 27 dana
Velika tragedija dogodila se juče kod Sremske Mitrovice kada je u prevrtanju autobusa troje ljudi izgubilo život, a na desetine njih je povređeno. Dan nakon jezive nesreće prizori sa mesta gde se sve dogodilo izazivaju jezu. Kako se vidi na objavljenim… »
"Troje naših saradnika je poginulo": Zamenik direktora firme čiji su radnici stradali došao u posetu

"Troje naših saradnika je poginulo": Zamenik direktora firme čiji su radnici stradali došao u posetu

Mondo pre 27 dana
Kompanija proglasila trodnevnu žalost: Troje naših saradnika je poginulo u prevrtanju autobusa

Kompanija proglasila trodnevnu žalost: Troje naših saradnika je poginulo u prevrtanju autobusa

Telegraf pre 27 dana
Kompanija 'Healthcare', čiji su radnici stradali u prevrtanju autobusa kod Sremske Mitrovice, proglasila je trodnevnu žalost. Oko 15 sati, ispred bolnice je došao Srđan Popović, zamenik generalnog direktora "Healthcare". Kako kaže, saobraćajna nesreća u… »
Kompanija Healthcare izrazila saučešće i proglasila tri dana žalosti zbog smrti radnika

Kompanija Healthcare izrazila saučešće i proglasila tri dana žalosti zbog smrti radnika

N1 Info pre 27 dana
Kompanija Healthcare Europe d.o.o. izrazila je saučešće porodicama nastradalih radnika te kompanije u udesu u okolini Sremske Mitrovice, kada je posle prevrtanja autobusa život izgubilo troje ljudi i proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi… »
Oglasila se kompanija „Healthcare Europe“ nakon teške nesreće kod Sremske Mitrovice: Tri radnika poginula, uvedena trodnevna…

Oglasila se kompanija „Healthcare Europe“ nakon teške nesreće kod Sremske Mitrovice: Tri radnika poginula, uvedena trodnevna…

Nova pre 27 dana
Kompanija Healthcare iz Rume prosledila je saopštenje za javnost povodom teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo vozilo koje je prevozilo njihove radnike. Podsetimo, u nesreći koja se dogodila juče kod Sremske Mitrovice, prilikom prevrtanja… »
„Dobri moj oče, nisi zaslužio da mi odeš tako prerano“: Vidoje je jedan od troje poginulih u teškoj nesreći kod Sremske…

„Dobri moj oče, nisi zaslužio da mi odeš tako prerano“: Vidoje je jedan od troje poginulih u teškoj nesreći kod Sremske…

Nova pre 27 dana
Vidoje Živanović jedan je od troje poginulih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kod Sremske Mitrovice, kada je došlo do prevrtanja autobusa koji je prevozio radnike. Veliki broj ljudi je povređen, a zbog nesreće je uhapšen vozač autobusa D. K… »
Kompanija Healthcare proglasila 3 dana žalosti i izrazila saučešće porodicama preminulih radnika

Kompanija Healthcare proglasila 3 dana žalosti i izrazila saučešće porodicama preminulih radnika

Nedeljnik pre 27 dana
Kompanija Healthcare Europe d.o.o. izrazila je saučešće porodicama radnika te kompanije, nastradalih u udesu u okolini Sremske Mitrovice, kada je posle prevrtanja autobusa život izgubilo troje ljudi i proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi… »
"Proglasili smo trodnevnu žalost": Oglasila se kompanija čiji su radnici bili u autobusu koji je sleteo kod Sremske Mitrovice…

"Proglasili smo trodnevnu žalost": Oglasila se kompanija čiji su radnici bili u autobusu koji je sleteo kod Sremske Mitrovice…

Blic pre 27 dana
Kompanija "Healthcare" iz Rume, oglasila se povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila juče kada je autobus, u kojem su se nalazili radnici iz te kompanije, sleteo sa puta usled čega su poginule tri osobe, dok su 83 zadobile povrede. "Kompanija… »
Potresni oproštaj od nastradalog oca "Zauvek ću te ostati željan, oče moj, sve smo zajedno planirali"

Potresni oproštaj od nastradalog oca "Zauvek ću te ostati željan, oče moj, sve smo zajedno planirali"

Alo pre 27 dana
Vidoje Ž. stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kod Sremske Mitrovice kada je autobus pun radnika sleteo sa puta i prevrnuo se. Porodica, prijatelji i kolege stradalog muškarca nemi su od bola. Sin stradalog Vidoja u prevrnutom autobusu… »
"Proglasili smo trodnevnu žalost" Oglasila se kompanija čiji su radnici bili u autobusu koji je sleteo kod Sremske Mitrovice

"Proglasili smo trodnevnu žalost" Oglasila se kompanija čiji su radnici bili u autobusu koji je sleteo kod Sremske Mitrovice

Alo pre 27 dana
Kompanija Healthcare Europe d.o.o. izrazila je danas saučešće porodicama nastradalih radnika te kompanije u udesu u okolini Sremske Mitrovice, kada je posle prevrtanja autobusa život izgubilo troje ljudi i proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće… »
Sedišta i odeća na sve strane, prilaz zabranjen: Jeziv prizor dan posle užasne nesreće kod Sremske Mitrovice

Sedišta i odeća na sve strane, prilaz zabranjen: Jeziv prizor dan posle užasne nesreće kod Sremske Mitrovice

Telegraf pre 27 dana
Velika tragedija dogodila se juče kod Sremske Mitrovice kada je u prevrtanju autobusa troje ljudi izgubilo život, a na desetine njih je povređeno. Dan nakon jezive nesreće prizori sa mesta gde se sve dogodilo izazivaju jezu. Kako se vidi na objavljenim… »
"Oče moj, ceo moj život si mi falio, bio sam te željan": Ovo je muškarac koji je poginuo kod Sremske Mitrovice

"Oče moj, ceo moj život si mi falio, bio sam te željan": Ovo je muškarac koji je poginuo kod Sremske Mitrovice

Mondo pre 27 dana
Vidoje Ž. stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kod Sremske Mitrovice kada je autobus pun radnika sleteo sa puta i prevrnuo se. Porodica, prijatelji i kolege stradalog muškarca nemi su od bola. Sin stradalog Vidoja u prevrnutom autobusu… »
Dačić: Za nesreću kod Sremske Mitrovice kriv vozač zbog neprilagođene brzine

Dačić: Za nesreću kod Sremske Mitrovice kriv vozač zbog neprilagođene brzine

Serbian News Media pre 27 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je, prema informacijama saobraćajne policije, za nesreću kriv vozač autobusa, koji se prevrnuo blizu Sremske Mitrovice zbog neprilagođene brzine. “Tri osobe su izgubile život. Bilo je ukupno… »
Dačić: Za nesreću kriv vozač, u 69. godini produžena mu dozvola na neograničeno

Dačić: Za nesreću kriv vozač, u 69. godini produžena mu dozvola na neograničeno

Novi magazin pre 27 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je, prema informacijama saobraćajne policije, za nesreću kriv vozač autobusa, koji se prevrnuo blizu Sremske Mitrovice zbog neprilagođene brzine. "Tri osobe su izgubile život. Bilo je ukupno… »
Ovo je Vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa kod Sremske Mitrovice: Sin se oprostio: Oče moj jedini...

Ovo je Vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa kod Sremske Mitrovice: Sin se oprostio: Oče moj jedini...

Telegraf pre 27 dana
Vidoje Živanović jedan je od troje poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Sremske Mitrovice kada se prevrnuo autobus pun radnika. Od Vidoja se sada potresnim rečima oprostio njegov sin. Vidoje je iza sebe ostavio neutešnu… »
"Zašto si mi ga bože tako: Uzeo?!" Ovo je Vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa, reči njegovog sina teraju suze na oči…

"Zašto si mi ga bože tako: Uzeo?!" Ovo je Vidoje koji je poginuo u prevrtanju autobusa, reči njegovog sina teraju suze na oči…

Blic pre 27 dana

Vesti dana »