Povezane vesti
"Varala sam svakog svog partnera" Priznanje Jelene Karleuše ostavilo javnost bez teksta: "Moje srce je kao autobus"
Alo pre 4 sati
Tokom jedne igrice, voditeljka joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve bez teksta. Muzička zvezda Jelena Karleuša šokirala je javnost iskrenim priznanjem da je bila neverna svakom emotivnom partneru… »
Šokantno: Jelena Karleuša otkrila kakve poruke joj šalje Saša Matić
Svet & Skandal pre 5 sati
Jelena Karleuša bila je gost podkasta Bunker, gde ju je ugostila Luna Đogani, koja je imala veliku želju da ugosti pevačicu i posle dužeg vremena želja joj se konačno ostvarila. Pevačica i bivša rijaliti zvezda razgovarale su o karijeri i životu… »
"Duško je zaslužio da sa njim U životu ne progovorim" Jelena Karleuša otkrila šta se dešavalo u porodičnom domu!
Alo pre 6 sati
Duško i Jelena su u izuzetno lošim odnosima. Jelena Karleuša i Duško Tošić potpisali su sporazumni razvod braka u septembru 2024. godine, nakon 16 godina zajedničkog braka. Sada je pevačica otkrila da je u izuzetno lošim odnosima sa bivšim suprugom, ali… »
Karleuša otkrila sa kojim poznatim pevačem je Bila u motelu Progovorila o svemu što se desilo te noći: Ovo je katastrofa…
Kurir pre 8 sati
Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u podkastu "Bunker", kod influenserke Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o mnogim detaljima iz njenog poslovnog i privatnog života. Luna je Jelenu u jednom momentu upitala da li pamti najlepše i najgore udvaranje… »
"Moj nesrećni bivši muž..." Karleuša šokirala priznanjem o Dušku Tošiću: "Jedan je od onih koji su agresivni"
Alo pre 10 sati
Karleuša je priznala da je u lošim odnosimasa Duškom. Pevačica Jelena Karleuša gotovo u svakom intervjuu otkriva zanimljive anegdote iz svog privatnog života, o kojima javnost do sada nije imala prilike da čuje. Osim toga pevačica je govorila i o svojim… »
"Moj nesrećni bivši muž..." Jelena pomenula Duška i njihov odnos "On je od onih bivših koji su agresivni..."
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Jelena Karleuša gotovo u svakom intervjuu otkrije neke anegdote iz njenog privatnog života, za koje javnost ne zna. Tako je Karleuša u podkastu "Bunker" otkrila da joj se kolega Toni Cetinski udvarao u jednom restoranu u sklopu motela. Osim toga… »
"Videla sam da nećemo uspeti, agresivan je kad gubi": Karleuša udarila na bivšeg i otkrila nove detalje
Mondo pre 13 sati
Jelena Karleuša i Duško Tošić sporazumno su se razveli 2024. godine nakon 16 godina braka, a imovinu su podelili tako što su sve zajedničke nekretnine preveli na njihove ćerke, Atinu i Niku. Duško je tada izjavio da se nada da će ostati u dobrim odnosima… »
Šok! Jelena Karleuša razvezala o poznatom pevaču! "Zvao me je u motelsku sobu, slao poljupce preko stola"
Alo pre 16 sati
Kako je istakla, bila je šokirana, te Tonija kulturno odbila. Jelena Karleuša otkrila je da joj se kolega Toni Cetinski pre mnogo godina udvarao pozivajući je u motelsku sobu. Kako je istakla, bila je šokirana, te Tonija kulturno odbila. - Bila sam na… »
Vesti dana »

Iz senke na čelo Republike Srpske, ko je Ana Trišić Babić? Od novinara do predsednika: Bogata biografija naslednice Milorada Dodika
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana