Povezane vesti
"Uneo pečeno pile u avion a mi putujemo 1. klasom" Nada o urnebesnom putovanju sa kolegom koje neće zaboraviti
Telegraf 18.10.2025
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić(72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a pevačica se u mnogim svojim gostovanjima priseća neke od njih. Jedan događaj je svakako ostao urezan u njenom sećanju i nikada ga neće… »
"Poneli smo pečeno pile u avion i pili do sletanja": Nada Topčagić se setila urnebesne anegdote s kolegama
Mondo 18.10.2025
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić (72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a pevačica se u mnogim svojim gostovanjima priseća neke od njih. Jedan događaj je svakako ostao urezan u njenom sećanju i nikada ga neće… »
"Uneo je pečeno pile u avion, a mi leteli prvom klasom": Naša pevačica ne može da zaboravi scenu koju je doživela sa kolegom…
Blic 18.10.2025
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić (72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a sada je otkrila koji događaj nikada nije zaboravila. Naime, Nada Topčagić se prisetila jednog dočeka Nove godine koji je provela u Americi… »
Vesti dana »
Putinu prekipelo, ozbiljno zapretio Ukrajini! "Napustite Donbas ili ćemo ga uzeti sami - milom ili silom"
Alo pre 7 minutajoš 30 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih
Advokat Kočić: Radivoja Jovovića neovlašćeno prisluškuju, odluka o produženju i pooštravanju njegovog pritvora je politička
Moj Novi Sad pre 17 minuta
Vučić sa Malim obišao radove na Ekspu: Verujem da ćemo završiti do septembra 2026.
RTS pre 32 minutajoš 22 povezane