Povezane vesti

"Poneli smo pečeno pile u avion i pili do sletanja": Nada Topčagić se setila urnebesne anegdote s kolegama

"Poneli smo pečeno pile u avion i pili do sletanja": Nada Topčagić se setila urnebesne anegdote s kolegama

Mondo pre 13 sati
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić (72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a pevačica se u mnogim svojim gostovanjima priseća neke od njih. Jedan događaj je svakako ostao urezan u njenom sećanju i nikada ga neće… »
"Uneo pečeno pilo u avion a mi putujemo 1. klasom" Nada o urnebesnom putovanju sa kolegom koje neće zaboraviti

"Uneo pečeno pilo u avion a mi putujemo 1. klasom" Nada o urnebesnom putovanju sa kolegom koje neće zaboraviti

Telegraf pre 16 sati
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić(72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a pevačica se u mnogim svojim gostovanjima priseća neke od njih. Jedan događaj je svakako ostao urezan u njenom sećanju i nikada ga neće… »
"Uneo je pečeno pile u avion, a mi leteli prvom klasom": Naša pevačica ne može da zaboravi scenu koju je doživela sa kolegom…

"Uneo je pečeno pile u avion, a mi leteli prvom klasom": Naša pevačica ne može da zaboravi scenu koju je doživela sa kolegom…

Blic pre 18 sati
Tokom svoje višedecenijske karijere, Nada Topčagić (72) doživela je razne situacije na turnejama po celom svetu, a sada je otkrila koji događaj nikada nije zaboravila. Naime, Nada Topčagić se prisetila jednog dočeka Nove godine koji je provela u Americi… »

Vesti dana »