Повезане вести

Језива несрећа у Железнику: Комби се сам покренуо и прегазио свог власника

Језива несрећа у Железнику: Комби се сам покренуо и прегазио свог власника

Телеграф 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Уици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника, сазнаје Телеграф. Према првим информацијама, мушкарац је возилом дошао у сервис, али се… »
Мушкарац (58) примљен без свести: У току је дијагностика тешко повређеног човека кога је у Железнику прегазио његов комби…

Мушкарац (58) примљен без свести: У току је дијагностика тешко повређеног човека кога је у Железнику прегазио његов комби…

Курир 18.10.2025
Мушкарац З.С. (58), кога је данас у Железнику прегазио његов комби, тренутно се налази на дијагностици у Ургентном центру. Он је у Ургентни доведен без свести и одмах је интубиран. Потом су уследили прегледи више специјалиста… »
Тешка несрећа у Железнику: Возило прегазило свог власника у сервису

Санџак хабер 18.10.2025
Тешка несрећа у Железнику: Возило прегазило свог власника у сервису Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у улици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог власника. Према првим информацијама… »
Комби кренуо и прегазио власника: Познато стање повређеног мушкарца из Железника

Комби кренуо и прегазио власника: Познато стање повређеног мушкарца из Железника

Мондо 18.10.2025
Мушкарац З.С. (58), кога је данас у Железнику прегазио његов комби, тренутно се налази на дијагностици у Ургентном центру. Он је у Ургентни доведен без свести и одмах је интубиран. Потом су уследили прегледи више специјалиста… »

ИндексОнлине 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у улици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог власника. Према првим информацијама, мушкарац је довезао возило у сервис, али се комби из засад непознатих… »
Комби се сам покренуо и прегазио мушкарца Ужас у Железнику, очевици описали језиве сцене

Комби се сам покренуо и прегазио мушкарца Ужас у Железнику, очевици описали језиве сцене

Курир 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Уици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника. Према првим информацијама, мушкарац је возилом дошао у сервис, али се комби, из засад… »
Комби се сам покренуо и прегазио свог власника: Ужас у Железнику: Возило човеку прешло преко груди

Комби се сам покренуо и прегазио свог власника: Ужас у Железнику: Возило човеку прешло преко груди

Блиц 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Улици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника. Према првим информацијама, човек је са возилом дошао на бензинску станицу, али се комби из… »

Блиц 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Улици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника. Према првим информацијама, човек је са возилом дошао на бензинску станицу, али се комби из… »
Хорор у Железнику: Комби сам кренуо и прегазио власника

Хорор у Железнику: Комби сам кренуо и прегазио власника

Мондо 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Уици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника. Према првим информацијама, мушкарац је возилом дошао у сервис, али се комби, из засад… »
Комби се сам покренуо и прегазио свог власника: Несрећа у Железнику, мушкарац задобио тешке повреде

Комби се сам покренуо и прегазио свог власника: Несрећа у Железнику, мушкарац задобио тешке повреде

Нова 18.10.2025
Тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Уици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника. Према првим информацијама, мушкарац је возилом дошао у сервис, али се комби, из засад непознатих разлога… »
Тешка несрећа у Железнику Комби се сам покренуо и прегазио свог власника

Тешка несрећа у Железнику Комби се сам покренуо и прегазио свог власника

Дневник 18.10.2025
Несвакидашња и тешка несрећа догодила се данас у Железнику, у Уици Лоле Рибара број 6, када је комби прегазио свог сопственог власника, сазнаје Телеграф. Према првим информацијама, мушкарац је возилом дошао у сервис, али се… »
Хорор у Железнику: Комби се сам покренуо и прегазио власника!

Хорор у Железнику: Комби се сам покренуо и прегазио власника!

Ало 18.10.2025
Неуобичајена несрећа у Железнику: комби се сам покренуо и прегазио свог власника, који је задобио тешке повреде. Хитна помоћ интервенисала, полиција врши увиђај. Страшна и неуобичајена несрећа догодила се данас у Железнику, на… »

Вести дана »