Povezane vesti

Jeziva nesreća u Železniku: Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika

Jeziva nesreća u Železniku: Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika

Telegraf pre 1 dan
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Uici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika, saznaje Telegraf. Prema prvim informacijama, muškarac je vozilom došao u servis, ali se kombi, iz zasad nepoznatih… »
Muškarac (58) primljen bez svesti: U toku je dijagnostika teško povređenog čoveka koga je u Železniku pregazio njegov kombi…

Muškarac (58) primljen bez svesti: U toku je dijagnostika teško povređenog čoveka koga je u Železniku pregazio njegov kombi…

Kurir pre 11 sati
Muškarac Z.S. (58), koga je danas u Železniku pregazio njegov kombi, trenutno se nalazi na dijagnostici u Urgentnom centru. On je u Urgentni doveden bez svesti i odmah je intubiran. Potom su usledili pregledi više specijalista. Trenutno se odlučuje na… »
Teška nesreća u Železniku: Vozilo pregazilo svog vlasnika u servisu

Sandžak haber pre 13 sati
Teška nesreća u Železniku: Vozilo pregazilo svog vlasnika u servisu Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u ulici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog vlasnika. Prema prvim informacijama, muškarac je dovezao vozilo u… »
Kombi krenuo i pregazio vlasnika: Poznato stanje povređenog muškarca iz Železnika

Kombi krenuo i pregazio vlasnika: Poznato stanje povređenog muškarca iz Železnika

Mondo pre 13 sati
Muškarac Z.S. (58), koga je danas u Železniku pregazio njegov kombi, trenutno se nalazi na dijagnostici u Urgentnom centru. On je u Urgentni doveden bez svesti i odmah je intubiran. Potom su usledili pregledi više specijalista. Trenutno se odlučuje na… »

IndeksOnline pre 14 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u ulici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog vlasnika. Prema prvim informacijama, muškarac je dovezao vozilo u servis, ali se kombi iz zasad nepoznatih razloga sam pokrenuo i prešao… »
Kombi se sam pokrenuo i pregazio muškarca Užas u Železniku, očevici opisali jezive scene

Kombi se sam pokrenuo i pregazio muškarca Užas u Železniku, očevici opisali jezive scene

Kurir pre 14 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Uici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika. Prema prvim informacijama, muškarac je vozilom došao u servis, ali se kombi, iz zasad nepoznatih razloga, sam… »
Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika: Užas u Železniku: Vozilo čoveku prešlo preko grudi

Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika: Užas u Železniku: Vozilo čoveku prešlo preko grudi

Blic pre 16 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Ulici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika. Prema prvim informacijama, čovek je sa vozilom došao na benzinsku stanicu, ali se kombi iz nepoznatih razloga sam… »

Blic pre 16 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Ulici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika. Prema prvim informacijama, čovek je sa vozilom došao na benzinsku stanicu, ali se kombi iz nepoznatih razloga sam… »
Teška nesreća u Železniku Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika

Teška nesreća u Železniku Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika

Dnevnik pre 16 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Uici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika, saznaje Telegraf. Prema prvim informacijama, muškarac je vozilom došao u servis, ali se kombi, iz zasad nepoznatih… »
Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika: Nesreća u Železniku, muškarac zadobio teške povrede

Kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika: Nesreća u Železniku, muškarac zadobio teške povrede

Nova pre 16 sati
Teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Uici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika. Prema prvim informacijama, muškarac je vozilom došao u servis, ali se kombi, iz zasad nepoznatih razloga, sam pokrenuo i prešao preko… »
Horor u Železniku: Kombi sam krenuo i pregazio vlasnika

Horor u Železniku: Kombi sam krenuo i pregazio vlasnika

Mondo pre 16 sati
Nesvakidašnja i teška nesreća dogodila se danas u Železniku, u Uici Lole Ribara broj 6, kada je kombi pregazio svog sopstvenog vlasnika. Prema prvim informacijama, muškarac je vozilom došao u servis, ali se kombi, iz zasad nepoznatih razloga, sam… »
Horor u Železniku: Kombi se sam pokrenuo i pregazio vlasnika!

Horor u Železniku: Kombi se sam pokrenuo i pregazio vlasnika!

Alo pre 16 sati
Neuobičajena nesreća u Železniku: kombi se sam pokrenuo i pregazio svog vlasnika, koji je zadobio teške povrede. Hitna pomoć intervenisala, policija vrši uviđaj. Strašna i neuobičajena nesreća dogodila se danas u Železniku, na adresi Ulica Lole Ribara 6… »

Vesti dana »