Povezane vesti
Dijana Hrka: Zamolila sam policajce da popričam sa Vučićevićem, da ga pitam zašto je rekao „šatro žrtve“
Nova 18.10.2025
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jednog od 16 žrtava pada nadstrešnice, izjavila je na protestu ispred Informera da je zamolila policajce da pozovu Dragana J. Vučićevića da ga pita zašto je rekao "šatro žrtve". „Ja sam zamolila policajce da me puste… »
Dijana Hrka: Zamolila sam policajce da popričam sa Vučićevićem, jer je rekao "šatro žrtve"
N1 Info 18.10.2025
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jednog od 16 žrtava pada nadstrešnice, izjavila je na protestu ispred Informera da je zamolila policajce da pozovu Dragana J. Vučićevića da ga pita zašto je rekao "šatro žrtve". "Ja sam zamolila policajce da me puste… »
Vesti dana »
'Sloboda studentima', obeležavanje Dana studenata u Beogradu
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 12 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Amerikanci u Iranu tragaju za nestalim članom posade oborenog f-15E
RTV pre 11 minutajoš 40 povezanih
Praznik vere, nade i dečije radosti: Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu - danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu
RINA pre 1 satjoš 23 povezane
Promenljivo, ali toplije vreme u Srbiji: Na jugu kiša ujutru, temperature do 19 stepeni
Glas juga pre 2 satajoš 24 povezane
Nabujala Bjelica pravi haos, iza meštana besana noć, teška mehanizacija upućena na kritične tačke
Dnevnik pre 16 minutajoš 15 povezanih