Povezane vesti
Dijana Hrka: Zamolila sam policajce da popričam sa Vučićevićem, da ga pitam zašto je rekao „šatro žrtve“
Nova 18.10.2025
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jednog od 16 žrtava pada nadstrešnice, izjavila je na protestu ispred Informera da je zamolila policajce da pozovu Dragana J. Vučićevića da ga pita zašto je rekao "šatro žrtve". „Ja sam zamolila policajce da me puste… »
Dijana Hrka: Zamolila sam policajce da popričam sa Vučićevićem, jer je rekao "šatro žrtve"
N1 Info 18.10.2025
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jednog od 16 žrtava pada nadstrešnice, izjavila je na protestu ispred Informera da je zamolila policajce da pozovu Dragana J. Vučićevića da ga pita zašto je rekao "šatro žrtve". "Ja sam zamolila policajce da me puste… »
Vesti dana »
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale: Mlekari i poljoprivrednici ne odustaju dok se zahtevi ne ispune
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: danas pretežno sunčano, sutra hladno sa snegom i jakim vetrovima
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 21 povezana
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Srbi krenuli na produženi, praznični vikend: Kolaps na magistralnom putu - kilometarske kolone vozila od Užica ka Zlatiboru
RINA pre 43 minutajoš 13 povezanih