Povezane vesti
"Umorna je od mog zvocanja" Kristijan Golubović otvorio dušu i priznao u kakvom je odnosu sa Kristinom: Setiće se šta sam joj…
Kurir pre 8 sati
U novom izdanju emisije '' Magazin In'', voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je Jasnu Milenković Jami, Kristijana Golubovića, Milicu Kemez, Alekandru Janković i Marka Jovičića. Kristijan Golubović otkrio je detalje sa svojom parnerkom… »
"Potrošili smo više od milion evra!" Kristijan otkrio šok detalje iz odnosa sa Kristinom: "Prošao sam sve..."
Telegraf pre 10 sati
Kristijan Golubović otvoreno je progovorio o odnosu sa suprugom Kristinom Spalević i otkrio razloge zbog kojih u njihovom braku ponekad dolazi do manjih nesuglasica. - Ona kaže da je umorna od mnogo zvocanja. Nju umara kada joj zvocam o stvarima koje… »
"Potrošili smo više od milion evra": Kristijan Golubović šokirao sve, otkrio detalje iz odnosa sa Kristinom: "Ja imam 55…
Blic pre 11 sati
Kristijan Golubović otkrio je detalje sa svojom partnerkom Kristinom Spalević, te je progovorio zbog čega u njihovom odnosu dolazi do blagih nesuglasica. - Ona kaže da je umorna od mnogo zvocanja. Nju umara kada joj zvocam o stvarima koje život znače. Da… »
Vesti dana »

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

"Plan odbrane Venecuele od Amerike je spreman": Maduro se oglasio posle završenih vojnih vežbi
Kurir pre 5 minutajoš 1 povezana