Povezane vesti

Sada se sve čini kao nemoguća misija: Ovo je neostvarena želja Vujadina Savića

Sada se sve čini kao nemoguća misija: Ovo je neostvarena želja Vujadina Savića

Svet & Skandal pre 12 sati
Vujadin Savić ovih dana našao se u centru skandala zbog afere koja je dovela do toga da je napustio klub Crvena zvezda. Domaća javnost ne prestaje da bruji o skandalu u kojem se našao fudbaler i suprug glumice Mirke Vasiljević, a komentari na društvenim… »
Živim za to! San koji ja nisam ostvario, ispuniće moji sinovi Andrej i Mihajlo: Reči Vujadina Savića koje i danas odzvanjaju…

Živim za to! San koji ja nisam ostvario, ispuniće moji sinovi Andrej i Mihajlo: Reči Vujadina Savića koje i danas odzvanjaju…

Story pre 17 sati
Vujadin Savić više nije deo stručnog štaba Crvene zvezde, potvrđeno je nezvanično iz kluba sa stadiona „Rajko Mitić“. Odluka o prekidu saradnje doneta je na adresi Ljutice Bogdana 1a, i to zbog privatnih problema sa kojima se bivši kapiten suočava u… »
Deca će imati traume: Sloba Radanović nikad brutalniji o skandalu Vujadina Savića

Deca će imati traume: Sloba Radanović nikad brutalniji o skandalu Vujadina Savića

Svet & Skandal pre 18 sati
Domaća javnost ne prestaje da bruji o skandalu u kojem se našao Vujadin Savić, fudbaler i suprug glumice Mirke Vasiljević, a komentari na društvenim mrežama se ređaju na ovu temu. Veliki broj poznatih ličnosti izbegava da komentariše ovu temu, ali… »

Vesti dana »