Povezane vesti
"Hvala Bogu što mi je dao ovakvog muškarca" Milica Kemez posle razvoda progovorila o novom dečku
Kurir 18.10.2025
Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez je prvi put progovorila o razvodu od Bore Santane, te je priznala da je već ponovo srećna u novoj ljubavi. Bivša zadrugarka je istakla da je našla "gospodina pravog". - Nisam sama. Budim se svakog dana i govorim… »
Milica Kemez progovorila o novom dečku dve nedelje posle razvoda: "Svakog dana se zahvaljujem bogu na njemu"
Mondo 18.10.2025
Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez, prvi put je progovorila o razvodu od Bore Santane, te je priznala da je već ponovo srećna u novoj ljubavi. "Nisam sama. Budim se svakog dana i govorim: 'Bogu hvala jer mi je dao ovakvog muškarca.' Razvela sam se i… »
"Hvala Bogu što mi je dao ovakvog muškarca": Milica Kemez samo što se razvela, sad priznala da je našla novog dečka
Blic 18.10.2025
Milica Kemez je prvi put progovorila o razvodu od Bore Santane, te je priznala da je već ponovo srećna u novoj ljubavi. Bivša zadrugarka je istakla da je našla "gospodina pravog". - Nisam sama. Budim se svakog dana i govorim: ''Bogu hvala jer mi je dao… »
"Nisam sama" Milica Kemez ima novog dečka: Bogu hvala jer mi je dao ovakvog muškarca
Kurir 18.10.2025
Milica Kemez je prvi put progovorila o razvodu od Bore Santane, te je priznala da je već ponovo srećna u novoj ljubavi. Bivša zadrugarka je istakla da je našla "gospodina pravog". - Nisam sama. Budim se svakog dana i govorim: ''Bogu hvala jer mi je dao… »
Vesti dana »
Vraćaju nam se mraz i sneg, poznato i kada stiže otopljenje: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 54 minutajoš 26 povezanih
Deseti dan blokada poljoprivrednika: Više udruženja objavilo da neće na razgovor sa Glamočićem
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih
Lil tražio da odloži meč pred Zvezdu: Nezapamćen haos, iskoristiće "večiti" derbi
Mondo pre 4 minutajoš 25 povezanih
Glamočić: U narednim nedeljama uvodimo oznaku "100% iz Srbije", uvode se prelevmani za mleko u prahu
Insajder pre 4 minutajoš 17 povezanih
(Foto) Vučić razgovarao sa Kopmanom - teme evropski put Srbije, unapređenje saradnje sa EU i pravosudni zakoni
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 13 povezanih