Повезане вести

Магија Лазетића у 90+6' - коментатори, навијачи, сви у трансу ВИДЕО

Магија Лазетића у 90+6' - коментатори, навијачи, сви у трансу ВИДЕО

Б92 18.10.2025
Српски фудбалер Марко Лазетић (21) режирао је један од најлепших момената овог викенда на европским теренима у мечу Сент Мирена и Абердина (0:1). Гол који је постигао бивши нападач Звезде, ТСЦ-а и још неколицине клубова, не виђа… »
Србин обележио коло у скотској: Некадашњи играч Звезде соло акцијом донео победу свом тиму у 96. минуту!

Србин обележио коло у скотској: Некадашњи играч Звезде соло акцијом донео победу свом тиму у 96. минуту!

Хот спорт 18.10.2025
Првенац дошао у правом тренутку! Српски нападач Марко Лазетић постигао је свој први гол у дресу Абердина, којим је његов тим дошао до победе над Сент Миреном. А да славље буде веће, гол је дошао у 96. минуту меча. Бољи… »
(ВИДЕО) Први гол Марка Лазетића у шкотском фудбалу… и то какав!

(ВИДЕО) Први гол Марка Лазетића у шкотском фудбалу… и то какав!

Спорт клуб 18.10.2025
Чини се да је Марко Лазетић изабрао праву средину и праву лигу да коначно покаже сав свој таленат. Млади српски нападач од овог лета игра за шкотски Абердин, а овог викенда постигао је свој први гол за клуб, и то на спектакуларан… »
Нова нада српског фудбала: ''Да, радио сам у играоници и то ми је много значило''

Нова нада српског фудбала: ''Да, радио сам у играоници и то ми је много значило''

Спортске.нет 18.10.2025
Панчевачки Железничар постаје место где све већи број младих играча добија прилику да покаже свој таленат, а један од њих је и 21-годишњи крилни играч Алекса Куљанин, који скреће све већу пажњу на себе у последње време. Он… »

Вести дана »