Povezane vesti

Magija Lazetića u 90+6' - komentatori, navijači, svi u transu VIDEO

Magija Lazetića u 90+6' - komentatori, navijači, svi u transu VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski fudbaler Marko Lazetić (21) režirao je jedan od najlepših momenata ovog vikenda na evropskim terenima u meču Sent Mirena i Aberdina (0:1). Gol koji je postigao bivši napadač Zvezde, TSC-a i još nekolicine klubova, ne viđa se često, pogotovo ne u… »
Srbin obeležio kolo u skotskoj: Nekadašnji igrač Zvezde solo akcijom doneo pobedu svom timu u 96. minutu!

Srbin obeležio kolo u skotskoj: Nekadašnji igrač Zvezde solo akcijom doneo pobedu svom timu u 96. minutu!

Hot sport pre 12 sati
Prvenac došao u pravom trenutku! Srpski napadač Marko Lazetić postigao je svoj prvi gol u dresu Aberdina, kojim je njegov tim došao do pobede nad Sent Mirenom. A da slavlje bude veće, gol je došao u 96. minutu meča. Bolji trenutak za prvi pogodak u novom… »
(VIDEO) Prvi gol Marka Lazetića u škotskom fudbalu… i to kakav!

(VIDEO) Prvi gol Marka Lazetića u škotskom fudbalu… i to kakav!

Sport klub pre 14 sati
Čini se da je Marko Lazetić izabrao pravu sredinu i pravu ligu da konačno pokaže sav svoj talenat. Mladi srpski napadač od ovog leta igra za škotski Aberdin, a ovog vikenda postigao je svoj prvi gol za klub, i to na spektakularan način. Igrao se šesti… »
Nova nada srpskog fudbala: ''Da, radio sam u igraonici i to mi je mnogo značilo''

Nova nada srpskog fudbala: ''Da, radio sam u igraonici i to mi je mnogo značilo''

Sportske.net pre 19 sati
Pančevački Železničar postaje mesto gde sve veći broj mladih igrača dobija priliku da pokaže svoj talenat, a jedan od njih je i 21-godišnji krilni igrač Aleksa Kuljanin, koji skreće sve veću pažnju na sebe u poslednje vreme. On je početkom ovog leta… »

Vesti dana »