Повезане вести

"Најмање 25.000 Американаца би умрло да сам дао да се искрца": Сад уништиле подморницу на Карибима (Видео)

"Најмање 25.000 Американаца би умрло да сам дао да се искрца": Сад уништиле подморницу на Карибима (Видео)

Мондо 18.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп објавио је да су његове снаге напале "велику подморницу која је превозила дрогу", а која је пловила ка америчким водама. Он наводи да су два "наркотерориста" погинула, а двојицу враћају у Еквадор… »
Трамп: Да није било мене, умрло би најмање 25.000 Американаца ВИДЕО

Трамп: Да није било мене, умрло би најмање 25.000 Американаца ВИДЕО

Б92 18.10.2025
Председник САД Доналд Трамп огласио се на друштвеној мрежи "Трутх Социал" тврдећи да су америчке снаге уништиле подморницу која је превозила огромне количине наркотика ка САД. "Била ми је велика част да уништим једну веома велику… »
Трамп: Преживели у нападу на Карибима биц́е процесуирани у својим земљама

Трамп: Преживели у нападу на Карибима биц́е процесуирани у својим земљама

Вести онлине 18.10.2025
Двојица преживелих у америчком војном нападу на пловило за које се сумња да је превозило дрогу на Карибима, биц́е послати у Еквадор и Колумбију, њихове матичне земље где ц́е бити процесуирани, саопштио је председник САД Доналд… »
Америчка војска потопила “нарко-ПОДМОРНИЦУ” Трамп се хитно огласио

Америчка војска потопила “нарко-ПОДМОРНИЦУ” Трамп се хитно огласио

Вечерње новости 18.10.2025
ДВОЈИЦА преживелих у нападу америчког војног напада на пловило за које се сумња да је превозило дрогу на Карибима, биће послати у Еквадор и Колумбију, њихове матичне земље где ће бити процесуирани, рекао је данас председник… »
Изведен је напад, хитно се огласио Доналд Трамп "Уништили смо их!"

Изведен је напад, хитно се огласио Доналд Трамп "Уништили смо их!"

Ало 18.10.2025
Председник САД Доналд Трамп огласио се на друштвеној мрежи Истина и саопшти да је наређено и изведено уништавање „веома велике подморнице која је превозила дрогу“ и пловила ка САД дуж добро познате руте кријумчарења наркотика… »

Вести дана »