Povezane vesti

"Najmanje 25.000 Amerikanaca bi umrlo da sam dao da se iskrca": Sad uništile podmornicu na Karibima (Video)

"Najmanje 25.000 Amerikanaca bi umrlo da sam dao da se iskrca": Sad uništile podmornicu na Karibima (Video)

Mondo pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da su njegove snage napale "veliku podmornicu koja je prevozila drogu", a koja je plovila ka američkim vodama. On navodi da su dva "narkoterorista" poginula, a dvojicu vraćaju u Ekvador i Kolumbiju. "Bilo mi je… »
Tramp: Da nije bilo mene, umrlo bi najmanje 25.000 Amerikanaca VIDEO

Tramp: Da nije bilo mene, umrlo bi najmanje 25.000 Amerikanaca VIDEO

B92 pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na društvenoj mreži "Truth Social" tvrdeći da su američke snage uništile podmornicu koja je prevozila ogromne količine narkotika ka SAD. "Bila mi je velika čast da uništim jednu veoma veliku podmornicu koja je… »
Tramp: Preživeli u napadu na Karibima biće procesuirani u svojim zemljama

Tramp: Preživeli u napadu na Karibima biće procesuirani u svojim zemljama

Vesti online pre 7 sati
Dvojica preživelih u američkom vojnom napadu na plovilo za koje se sumnja da je prevozilo drogu na Karibima, biće poslati u Ekvador i Kolumbiju, njihove matične zemlje gde će biti procesuirani, saopštio je predsednik SAD Donald Tramp. On je dodao da su… »
Američka vojska potopila “narko-PODMORNICU” Tramp se hitno oglasio

Američka vojska potopila “narko-PODMORNICU” Tramp se hitno oglasio

Večernje novosti pre 7 sati
DVOJICA preživelih u napadu američkog vojnog napada na plovilo za koje se sumnja da je prevozilo drogu na Karibima, biće poslati u Ekvador i Kolumbiju, njihove matične zemlje gde će biti procesuirani, rekao je danas predsednik SAD Donald Tramp. Foto… »
Izveden je napad, hitno se oglasio Donald Tramp "Uništili smo ih!"

Izveden je napad, hitno se oglasio Donald Tramp "Uništili smo ih!"

Alo pre 8 sati
Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na društvenoj mreži Istina i saopšti da je naređeno i izvedeno uništavanje „veoma velike podmornice koja je prevozila drogu“ i plovila ka SAD duž dobro poznate rute krijumčarenja narkotika. Prema Trampovoj izjavi… »

Vesti dana »