Povezane vesti

Frontmen Amadeus Benda hitno hospitalizovan Pevaču se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, lekari mu pružaju pomoć

Frontmen Amadeus Benda hitno hospitalizovan Pevaču se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, lekari mu pružaju pomoć

Kurir pre 1 dan
Pevač Amadeus Benda, Bojan Tasić Džaja, hitno je primljen u Zemunsku bolnicu. Džaji je, kako tvrde domaći mediji, iznenada pozlilo, nakon čega je hitno hospitalizovan. Za sada javnosti nije poznat uzrok njegovog zadržavanja u bolnici, kao ni trenutno… »
Oglasio se Džaja iz Amadeus benda Hitno primljen u bolnicu, a sada otkrio detalje, lekari mu odmah pružili pomoć: Nadam se da…

Oglasio se Džaja iz Amadeus benda Hitno primljen u bolnicu, a sada otkrio detalje, lekari mu odmah pružili pomoć: Nadam se da…

Kurir pre 1 dan
Frontmen Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja, hitno je primljen u Zemunsku bolnicu nakon što mu je iznenada pozlilo, a sad se oglasio ovim povodom. Večerašnji nastup benda u beogradskom restoranu morao je biti otkazan, što su organizatori saopštili putem… »
"Nadam se da će biti bolje..." Prva izjava Džaje iz Amadeus benda nakon što je hitno primljen u bolnicu

"Nadam se da će biti bolje..." Prva izjava Džaje iz Amadeus benda nakon što je hitno primljen u bolnicu

Telegraf pre 1 dan
Pevač Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja, hitno je primljen u Urgentni centar nakon što mu je iznenada pozlilo. Džaja se potom oglasio za Telegraf i otkrio šta se zapravo dogodilo, kao i kako se oseća. - Nisam baš najbolje, ležim kod kuće. Ceo dan danas i… »
Prva izjava Džaje iz Amadeus benda nakon što je hitno hospitalizovan: "Nisam najbolje, imao sam bol u stomaku"

Prva izjava Džaje iz Amadeus benda nakon što je hitno hospitalizovan: "Nisam najbolje, imao sam bol u stomaku"

Mondo pre 7 sati
Pevač Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja, hitno je primljen u Urgentni centar nakon što mu je iznenada pozlilo. On se sada oglasio za Telegraf: "Nisam baš najbolje, ležim kod kuće. Ceo dan danas i juče imao sam bol u stomaku i tako sam završio u Hitnoj… »
"Nadam se da će biti bolje..." Prvo oglašavanje Džaje iz Amadeus benda nakon što je hospitalizovan, evo u kakvom je stanju!

"Nadam se da će biti bolje..." Prvo oglašavanje Džaje iz Amadeus benda nakon što je hospitalizovan, evo u kakvom je stanju!

Alo pre 6 sati
Pevač se oglasio nakon što je primljen u bolnicu. Pevač Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja, hitno je primljen u Urgentni centar nakon što mu je iznenada pozlilo. Džaja se potom oglasio i otkrio šta se zapravo dogodilo: - Nisam baš najbolje, ležim kod kuće… »
Džaja iz Amadeus benda hitno primljen u bolnicu: Pevaču iznenada pozlilo

Džaja iz Amadeus benda hitno primljen u bolnicu: Pevaču iznenada pozlilo

Mondo pre 7 sati
Tim iz beogradskog restorana u kom je večeras Amadeus bend trebalo da nastupa se oglasio na Instagramu. Džaji je, kako tvrde domaći mediji, iznenada pozlilo, nakon čega je hitno hospitalizovan. Za sada javnosti nije poznat uzrok njegovog zadržavanja u… »

Vesti dana »