Повезане вести

"Чекао сам испред болнице, само да га видим живог... Нисам успео!" Потресна исповест сина Видоја (69) погинулог у аутобусу…

"Чекао сам испред болнице, само да га видим живог... Нисам успео!" Потресна исповест сина Видоја (69) погинулог у аутобусу…

Ало 19.10.2025
Петко, са очима пуним суза, испричао је за медије да је је сазнао да је аутобус, у којем је био његов отац, возио мушкарац који је у позним годинама, а да је возило било у јако лошем стању. "Вратио се у Србију пре годину дана… »
"Погинуо је док је спавао, био је: Заглављен..." Речи сина Видоја, који је погинуо у аутобусу, кидају душу: "Надао сам се да…

"Погинуо је док је спавао, био је: Заглављен..." Речи сина Видоја, који је погинуо у аутобусу, кидају душу: "Надао сам се да…

Блиц 19.10.2025
"Вратио се у Србију пре годину дана. Био сам га жељан. Купили смо заједно неку кућу, почели смо да је сређујемо, само да смо ми били заједно. Само кад ми је био близу. Није му се дало. Настрадао је док је био заглављен испод… »
"Вратио се у Србију пре годину дана, био сам га жељан": Потресне речи сина Видоја који је погинуо у аутобусу

"Вратио се у Србију пре годину дана, био сам га жељан": Потресне речи сина Видоја који је погинуо у аутобусу

Мондо 19.10.2025
Видоје Ж. настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи када је аутобус слетео са пута Сремска Митровица-Јарак . Син Петко, са очима пуним суза сазнао је да је аутобус, у којем је био његов отац, возио мушкарац који је у позним… »

Вести дана »