Повезане вести

Преминуо басиста бенда Лимп Бизкит, Сам Риверс

Преминуо басиста бенда Лимп Бизкит, Сам Риверс

Балкан Роцк 19.10.2025
Лимп Бизкит басиста Сам Риверс преминуо је у 48. години. Лимп Бизкит су објавили следеће саопштење поводом смрти Сам Риверс. „У сећање на нашег брата, Сам Риверс„ „Данас смо изгубили брата. Саборца из бенда. Наш пулс. Сам… »
Преминуо Сам Риверс, басиста групе Лимп Бизкит

Преминуо Сам Риверс, басиста групе Лимп Бизкит

Мој Нови Сад 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког нев метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години, објавила је група на друштвеним мрежама. − Данас смо изгубили свог брата. Свог саборца у бенду. Своје срце које куца. Сам… »
Шок и туга: Умро оснивач бенда Лимп Бизкит: "Данас смо изгубили нашег брата"

Шок и туга: Умро оснивач бенда Лимп Бизкит: "Данас смо изгубили нашег брата"

Блиц 19.10.2025
Сем Риверс, басиста, пратећи вокал и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је јуче у 48. години, саопштио је бенд путем друштвених мрежа. Лимп Бизкит је објавио смрт на друштвеним мрежама, описујући… »
Басиста и оснивач „Лимп бизкита“ Сем Риверс преминуо у 49. години

Басиста и оснивач „Лимп бизкита“ Сем Риверс преминуо у 49. години

РТС 19.10.2025
Сем Риверс, басиста, пратећи вокал и један од оснивача америчког популарног метал бенда „Лимп бизкит“, преминуо је у 49. години. Вест о смрти Сема Риверса објавила је група „Лимп бизкит“ на званичним налозима на друштвеним… »
Преминуо Сем Риверс, басиста групе Лимп Бизкит, у 48. години

BBC News 19.10.2025
„Имао је природни таленат, незаборавну појаву и велико срце,” поручили су из бенда. Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на… »

Данас 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на друштвеним мрежама бенда, уз емотивну поруку да Риверс није био само басиста, већ „душа… »

Радио 021 19.10.2025
„Имао је природни таленат, незаборавну појаву и велико срце,” поручили су из бенда. Стефан Хоедератх/Редфернс виа Гетти Имагес Сем Риверс и Фред Дурст на наступу у Берлину 2015. године Сем Риверс, басиста и један од оснивача… »

Јужне вести 19.10.2025
Стефан Хоедератх/Редфернс виа Гетти Имагес Сем Риверс и Фред Дурст на наступу у Берлину 2015. године Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти… »

НИН 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на друштвеним мрежама бенда, уз емотивну поруку да Риверс није био само басиста, већ "душа… »
Преминуо члан бенда Лимп Бизкит, колеге се емотивном објавом опростиле од њега: „Данас смо изгубили брата“

Преминуо члан бенда Лимп Бизкит, колеге се емотивном објавом опростиле од њега: „Данас смо изгубили брата“

Нова 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког ну метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је са 48 година. Вест су потврдили чланови бенда, путем друштвених мрежа. „Данас смо изгубили свог брата. Свог саборца у бенду. Своје срце… »
Преминуо басиста групе "Лимп Бизкит" Сем Риверс

Преминуо басиста групе "Лимп Бизкит" Сем Риверс

Радио 021 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког нев метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години, објавила је група на друштвеним мрежама. "Сем није био само наш басиста, био је душа нашег звука. Његов таленат био је… »
Умро Сем Риверс (48), басиста Лимп Бизкита

Умро Сем Риверс (48), басиста Лимп Бизкита

Данас 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача прослављеног америчког ну метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Бенд је вест потврдио у објави на друштвеним мрежама, описујући Риверса не само као „нашег басисту“, већ и као… »
Умро музичар ког су Срби обожавали: Чувени хит сви знате, узрок смрти мистерија

Умро музичар ког су Срби обожавали: Чувени хит сви знате, узрок смрти мистерија

Мондо 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. Имао је 48 година. "Данас смо… »
Преминуо Сам Риверс, басиста групе "Лимп Бискит"

Преминуо Сам Риверс, басиста групе "Лимп Бискит"

Еуроневс 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког њу метал бенда Лимп Бискит, преминуо је у 48. години. Бенд је вест поделио на друштвеним мрежама, описујући Риверса не као "само нашег басисту", већ као "душу звука". "Од прве… »
Умро Сем Риверс: Оснивач чувеног бенда преминуо у 49. години

Умро Сем Риверс: Оснивач чувеног бенда преминуо у 49. години

Курир 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. имао је 48 година. - Данас смо… »
Преминуо оснивач бенда Лимп Бизкит

Преминуо оснивач бенда Лимп Бизкит

Б92 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу у 48. години, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. "Данас смо изгубили… »
"Данас смо изгубили нашег брата. Нашег саборца. Наш откуцај срца" Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит

"Данас смо изгубили нашег брата. Нашег саборца. Наш откуцај срца" Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит

Дневник 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. „Данас смо… »
Умро познати музичар: „Сем Риверс није био само наш басиста — био је чиста магија"

Умро познати музичар: „Сем Риверс није био само наш басиста — био је чиста магија"

Вечерње новости 19.10.2025
СЕМ Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. Фото… »
Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит

Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит

Телеграф 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. „Данас смо… »

Вести дана »