Повезане вести
Преминуо басиста бенда Лимп Бизкит, Сам Риверс
Балкан Роцк 19.10.2025
Лимп Бизкит басиста Сам Риверс преминуо је у 48. години. Лимп Бизкит су објавили следеће саопштење поводом смрти Сам Риверс. „У сећање на нашег брата, Сам Риверс„ „Данас смо изгубили брата. Саборца из бенда. Наш пулс. Сам… »
Преминуо Сам Риверс, басиста групе Лимп Бизкит
Мој Нови Сад 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког нев метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години, објавила је група на друштвеним мрежама. − Данас смо изгубили свог брата. Свог саборца у бенду. Своје срце које куца. Сам… »
Шок и туга: Умро оснивач бенда Лимп Бизкит: "Данас смо изгубили нашег брата"
Блиц 19.10.2025
Сем Риверс, басиста, пратећи вокал и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је јуче у 48. години, саопштио је бенд путем друштвених мрежа. Лимп Бизкит је објавио смрт на друштвеним мрежама, описујући… »
Басиста и оснивач „Лимп бизкита“ Сем Риверс преминуо у 49. години
РТС 19.10.2025
Сем Риверс, басиста, пратећи вокал и један од оснивача америчког популарног метал бенда „Лимп бизкит“, преминуо је у 49. години. Вест о смрти Сема Риверса објавила је група „Лимп бизкит“ на званичним налозима на друштвеним… »
Преминуо Сем Риверс, басиста групе Лимп Бизкит, у 48. години
BBC News 19.10.2025
„Имао је природни таленат, незаборавну појаву и велико срце,” поручили су из бенда. Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на… »
Данас 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на друштвеним мрежама бенда, уз емотивну поруку да Риверс није био само басиста, већ „душа… »
Радио 021 19.10.2025
„Имао је природни таленат, незаборавну појаву и велико срце,” поручили су из бенда. Стефан Хоедератх/Редфернс виа Гетти Имагес Сем Риверс и Фред Дурст на наступу у Берлину 2015. године Сем Риверс, басиста и један од оснивача… »
Јужне вести 19.10.2025
Стефан Хоедератх/Редфернс виа Гетти Имагес Сем Риверс и Фред Дурст на наступу у Берлину 2015. године Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти… »
НИН 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Вест о његовој смрти објављена је на друштвеним мрежама бенда, уз емотивну поруку да Риверс није био само басиста, већ "душа… »
Преминуо члан бенда Лимп Бизкит, колеге се емотивном објавом опростиле од њега: „Данас смо изгубили брата“
Нова 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког ну метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је са 48 година. Вест су потврдили чланови бенда, путем друштвених мрежа. „Данас смо изгубили свог брата. Свог саборца у бенду. Своје срце… »
Преминуо басиста групе "Лимп Бизкит" Сем Риверс
Радио 021 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача америчког нев метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години, објавила је група на друштвеним мрежама. "Сем није био само наш басиста, био је душа нашег звука. Његов таленат био је… »
Умро Сем Риверс (48), басиста Лимп Бизкита
Данас 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и један од оснивача прослављеног америчког ну метал бенда Лимп Бизкит, преминуо је у 48. години. Бенд је вест потврдио у објави на друштвеним мрежама, описујући Риверса не само као „нашег басисту“, већ и као… »
Умро музичар ког су Срби обожавали: Чувени хит сви знате, узрок смрти мистерија
Мондо 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. Имао је 48 година. "Данас смо… »
Преминуо Сам Риверс, басиста групе "Лимп Бискит"
Еуроневс 19.10.2025
Сам Риверс, басиста и један од оснивача америчког њу метал бенда Лимп Бискит, преминуо је у 48. години. Бенд је вест поделио на друштвеним мрежама, описујући Риверса не као "само нашег басисту", већ као "душу звука". "Од прве… »
Умро Сем Риверс: Оснивач чувеног бенда преминуо у 49. години
Курир 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. имао је 48 година. - Данас смо… »
Преминуо оснивач бенда Лимп Бизкит
Б92 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу у 48. години, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом. "Данас смо изгубили… »
"Данас смо изгубили нашег брата. Нашег саборца. Наш откуцај срца" Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит
Дневник 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. „Данас смо… »
Умро познати музичар: „Сем Риверс није био само наш басиста — био је чиста магија"
Вечерње новости 19.10.2025
СЕМ Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. Фото… »
Умро Сем Риверс, један од оснивача бенда Лимб Бизкит
Телеграф 19.10.2025
Сем Риверс, басиста и оснивач бенда Лимп Бизкит, преминуо је у суботу, објавио је бенд на друштвеним мрежама. Узрок смрти није наведен, иако је имао историју болести јетре повезане са алкохолом; имао је 48 година. „Данас смо… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 43 минутајош 1 повезана
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 33 минутајош 2 повезане