Povezane vesti

Šok i tuga: Umro osnivač benda Limp Bizkit: "Danas smo izgubili našeg brata"

Šok i tuga: Umro osnivač benda Limp Bizkit: "Danas smo izgubili našeg brata"

Blic pre 1 sat
Sem Rivers, basista, prateći vokal i jedan od osnivača američkog metal benda Limp Bizkit, preminuo je juče u 48. godini, saopštio je bend putem društvenih mreža. Limp Bizkit je objavio smrt na društvenim mrežama, opisujući Riversa kao „srce“ benda… »
Basista i osnivač „Limp bizkita“ Sem Rivers preminuo u 49. godini

Basista i osnivač „Limp bizkita“ Sem Rivers preminuo u 49. godini

RTS pre 22 minuta
Sem Rivers, basista, prateći vokal i jedan od osnivača američkog popularnog metal benda „Limp bizkit“, preminuo je u 49. godini. Vest o smrti Sema Riversa objavila je grupa „Limp bizkit“ na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, uz emotivnu poruku da… »
Preminuo Sem Rivers, basista grupe Limp Bizkit, u 48. godini

BBC News pre 2 sata
„Imao je prirodni talenat, nezaboravnu pojavu i veliko srce,” poručili su iz benda. Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini. Vest o njegovoj smrti objavljena je na društvenim mrežama benda, uz… »

Danas pre 2 sata
Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini. Vest o njegovoj smrti objavljena je na društvenim mrežama benda, uz emotivnu poruku da Rivers nije bio samo basista, već „duša njihovog zvuka“. „Od prve… »

Radio 021 pre 2 sata
„Imao je prirodni talenat, nezaboravnu pojavu i veliko srce,” poručili su iz benda. Stefan Hoederath/Redferns via Getty Images Sem Rivers i Fred Durst na nastupu u Berlinu 2015. godine Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog metal benda Limp… »

NIN pre 2 sata
Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini. Vest o njegovoj smrti objavljena je na društvenim mrežama benda, uz emotivnu poruku da Rivers nije bio samo basista, već "duša njihovog zvuka". "Od prve… »

Južne vesti pre 2 sata
Stefan Hoederath/Redferns via Getty Images Sem Rivers i Fred Durst na nastupu u Berlinu 2015. godine Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini. Vest o njegovoj smrti objavljena je na društvenim… »
Preminuo basista grupe "Limp Bizkit" Sem Rivers

Preminuo basista grupe "Limp Bizkit" Sem Rivers

Radio 021 pre 4 sati
Sem Rivers, basista i jedan od osnivača američkog new metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini, objavila je grupa na društvenim mrežama. "Sem nije bio samo naš basista, bio je duša našeg zvuka. Njegov talenat bio je prirodan, prisustvo… »
Preminuo član benda Limp Bizkit, kolege se emotivnom objavom oprostile od njega: „Danas smo izgubili brata“

Preminuo član benda Limp Bizkit, kolege se emotivnom objavom oprostile od njega: „Danas smo izgubili brata“

Nova pre 3 sata
Sam Rivers, basista i jedan od osnivača američkog nu metal benda Limp Bizkit, preminuo je sa 48 godina. Vest su potvrdili članovi benda, putem društvenih mreža. „Danas smo izgubili svog brata. Svog saborca u bendu. Svoje srce koje kuca. Sem Rivers nije… »
Umro Sem Rivers (48), basista Limp Bizkita

Umro Sem Rivers (48), basista Limp Bizkita

Danas pre 4 sati
Sem Rivers, basista i jedan od osnivača proslavljenog američkog nu metal benda Limp Bizkit, preminuo je u 48. godini. Bend je vest potvrdio u objavi na društvenim mrežama, opisujući Riversa ne samo kao „našeg basistu“, već i kao „dušu u zvuku“. Emotivni… »
Preminuo basista benda Limp Bizkit, Sam Rivers

Preminuo basista benda Limp Bizkit, Sam Rivers

Balkan Rock pre 4 sati
Limp Bizkit basista Sam Rivers preminuo je u 48. godini. Limp Bizkit su objavili sledeće saopštenje povodom smrti Sam Rivers. Mi u Metal Injection izražavamo saučešće porodici i prijateljima Sam Rivers, kao i fanovima Limp Bizkit širom sveta – užasan… »
Umro Sem Rivers: Osnivač čuvenog benda preminuo u 49. godini

Umro Sem Rivers: Osnivač čuvenog benda preminuo u 49. godini

Kurir pre 5 sati
Sem Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom. imao je 48 godina. - Danas smo izgubili našeg brata. Našeg… »
Preminuo Sam Rivers, basista grupe "Limp Biskit"

Preminuo Sam Rivers, basista grupe "Limp Biskit"

Euronews pre 4 sati
Sam Rivers, basista i jedan od osnivača američkog nju metal benda Limp Biskit, preminuo je u 48. godini. Bend je vest podelio na društvenim mrežama, opisujući Riversa ne kao "samo našeg basistu", već kao "dušu zvuka". "Od prve note koju smo zajedno… »
Umro muzičar kog su Srbi obožavali: Čuveni hit svi znate, uzrok smrti misterija

Umro muzičar kog su Srbi obožavali: Čuveni hit svi znate, uzrok smrti misterija

Mondo pre 5 sati
Sem Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom. Imao je 48 godina. "Danas smo izgubili našeg brata. Našeg… »
Preminuo osnivač benda Limp Bizkit

Preminuo osnivač benda Limp Bizkit

B92 pre 5 sati
Sem Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu u 48. godini, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom. "Danas smo izgubili našeg brata. Našeg… »
"Danas smo izgubili našeg brata. Našeg saborca. Naš otkucaj srca" Umro Sem Rivers, jedan od osnivača benda Limb Bizkit

"Danas smo izgubili našeg brata. Našeg saborca. Naš otkucaj srca" Umro Sem Rivers, jedan od osnivača benda Limb Bizkit

Dnevnik pre 6 sati
Sem Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom; imao je 48 godina. „Danas smo izgubili našeg brata. Našeg… »
Umro poznati muzičar: „Sem Rivers nije bio samo naš basista — bio je čista magija"

Umro poznati muzičar: „Sem Rivers nije bio samo naš basista — bio je čista magija"

Večernje novosti pre 6 sati
SEM Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom; imao je 48 godina. Foto: Printskrin Youtube/ Rock Feed -… »
Umro Sem Rivers, jedan od osnivača benda Limb Bizkit

Umro Sem Rivers, jedan od osnivača benda Limb Bizkit

Telegraf pre 6 sati
Sem Rivers, basista i osnivač benda Limp Bizkit, preminuo je u subotu, objavio je bend na društvenim mrežama. Uzrok smrti nije naveden, iako je imao istoriju bolesti jetre povezane sa alkoholom; imao je 48 godina. „Danas smo izgubili našeg brata. Našeg… »

Vesti dana »