Povezane vesti
Žestoka svađa mine i asmina! I ona pokazala da ima svoj stav: Ne možeš tako da mi se obraćaš...
Kurir pre 24 dana
Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se pravda. - Slušaj me sad ovako, od… »
Mini Vrbaški pukao film! U sukobu sa Asminom žestoko ponizila Maju: "Ne možeš tako da mi se obraćaš!"
Telegraf pre 24 dana
Minu Vrbaški iznervirao je sinoć Asmin Durdžić u rijalitiju "Elita 9" zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se… »
Mini Vrbaški pukao film: Žestoko odbrusila Asminu Durdžiću: "Ne možeš tako da mi se obraćaš", postavila ga na mesto
Blic pre 24 dana
Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se pravda. - Slušaj me sad ovako, od… »
"Sa mnom Ne možeš da se igraš" Mina odbrusila Asminu, jedno mu nikada neće dopustiti: "Ja rukovodim tobom"
Alo pre 24 dana
Durdžić je priznao da nju ne može da poredi sa ostalima. Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Ona je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 2 satajoš 61 povezana
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 51 minutajoš 108 povezanih
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 3 satajoš 39 povezanih
Jerinić: Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih
Kada će pasti prvi sneg: Čubrilo otkrio tačan datum padavina u prognozi za kraj novembra
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih