Povezane vesti
Žestoka svađa mine i asmina! I ona pokazala da ima svoj stav: Ne možeš tako da mi se obraćaš...
Kurir pre 2 sata
Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se pravda. - Slušaj me sad ovako, od… »
Mini Vrbaški pukao film! U sukobu sa Asminom žestoko ponizila Maju: "Ne možeš tako da mi se obraćaš!"
Telegraf pre 4 sati
Minu Vrbaški iznervirao je sinoć Asmin Durdžić u rijalitiju "Elita 9" zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se… »
Mini Vrbaški pukao film: Žestoko odbrusila Asminu Durdžiću: "Ne možeš tako da mi se obraćaš", postavila ga na mesto
Blic pre 4 sati
Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se pravda. - Slušaj me sad ovako, od… »
"Sa mnom Ne možeš da se igraš" Mina odbrusila Asminu, jedno mu nikada neće dopustiti: "Ja rukovodim tobom"
Alo pre 5 sati
Durdžić je priznao da nju ne može da poredi sa ostalima. Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Ona je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on… »
Vesti dana »

Putin u telefonskom razgovoru postavio Trampu uslov za kraj rata: Traži da Ukrajina preda Rusiji jedan region, evo šta nudi zauzvrat
Nova pre 3 satajoš 23 povezane

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 3 satajoš 20 povezanih