Povezane vesti
Mini Vrbaški pukao film! U sukobu sa Asminom žestoko ponizila Maju: "Ne možeš tako da mi se obraćaš!"
Telegraf 19.10.2025
Minu Vrbaški iznervirao je sinoć Asmin Durdžić u rijalitiju "Elita 9" zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se… »
Mini Vrbaški pukao film: Žestoko odbrusila Asminu Durdžiću: "Ne možeš tako da mi se obraćaš", postavila ga na mesto
Blic 19.10.2025
Minu Vrbaški iznervirao je Asmin Durdžić zbog čega mu je žestoko odbrusila. Mina je tokom rasprave poručila da igrice može sa Majom Marinković i ljudima za stolom, ali ne i sa njom, zbog čega je on odmah počeo da joj se pravda. - Slušaj me sad ovako, od… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 15 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 7 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 3 minutajoš 18 povezanih
Dobra vest za globalnu ekonomiju: Si i Tramp postigli važan dogovor
Mondo pre 23 minutajoš 5 povezanih