Povezane vesti
"Muškarci mi ne drže pažnju" Voditeljka otkrila sve o ljubavnim odnosima: "Izgubila sam nadu"
Alo 19.10.2025
Priznala je da joj retko ko drži pažnju, kao i da zbog nedostatka vremena ne može tom polju previše ni da se posveti. Voditeljka Rada Radenović posle kraće pauze se vratila na male ekrane, a nedavno je otkrila da dugo pored sebe nema pravog muškarca… »
"Muškarci mi ne drže pažnju, izgubila sam nadu": Rada Radenović progovorila o najvećoj intimi: Evo što dugo pored sebe nema…
Blic 19.10.2025
Voditeljka Rada Radenović posle kraće pauze se vratila na male ekrane, a nedavno je otkrila da dugo pored sebe nema pravog muškarca. Naime, ona je otkrila da joj retko ko drži pažnju, kao i da zbog nedostatka vremena ne može tom polju previše ni da se… »
Vesti dana »
(Foto) iranski projektil se zabo u livadu: Pogledajte nestvarne slike iz Sirije: Ljudi mu u čudu prilaze
Blic pre 28 minutajoš 33 povezane
Poljoprivrednici i danas blokiraju pojedine puteve: Čeka se ishod pregovora sa Vladom
Radio 021 pre 8 satijoš 12 povezanih
Od početka sukoba u Libanu stradale 72 osobe; IDF: Na Iran bačeno više od 5.000 bombi
RTS pre 3 minutajoš 167 povezanih
Tanjga opleo po navijačima: „Navijači koji su godinama bili tu dolaze da navijaju protiv nas!“
Hot sport pre 43 minutajoš 35 povezanih
Ormuz gotovo stao: Pomorski saobraćaj pao više od 95 odsto
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 38 povezanih