Povezane vesti

Turci žele fudbalera Zvezde, miljenik Milojevića na zimu odlazi sa Marakane?

Turci žele fudbalera Zvezde, miljenik Milojevića na zimu odlazi sa Marakane?

Telegraf pre 26 minuta
Fudbalere Crvene zvezde očekuje težak period, posle večerašnje utakmice sa IMT-om, očekuje srpskog šampiona važan meč u Ligi Evrope sa Bragom, a potom 6. novembra i Lil dolazi na Marakanu. I dok je u jeku takmičarska sezona, u Ljutice Bogdana postalo je… »
"Pitao sam arnautovića da dođe i pomogne nam": Trener Serkl Briža otkrio zanimljivu anegdotu

"Pitao sam arnautovića da dođe i pomogne nam": Trener Serkl Briža otkrio zanimljivu anegdotu

Večernje novosti pre 1 sat
CRVENA Zvezda je u Marku Arnautoviću dobila veliko pojačanje, igrača koji bi svojim iskustvom mogao da pomogne mlađim napadačima. Foto: M. Vukadinović Onur Činel, nemački strateg koji predvodi Serkl Bridž i radi kao pomoćnik u reprezentaciji Austrije… »
Trener progovorio o arnautoviću: Neće moći da nam pomogne!

Trener progovorio o arnautoviću: Neće moći da nam pomogne!

Hot sport pre 3 sata
„Trenutno možemo samo da sanjamo o tome.“ Onur Činel, nemački trener koji istovremeno vodi Serkl Briž i pomaže Ralfu Rangniku u reprezentaciji Austrije, ponovo je privukao pažnju svojim humorom i iskrenim komentarima. Nakon povratka sa reprezentativnih… »
Arnautović dobio ponudu da napusti crvenu Zvezdu! Isplivali svi detalji razgovora: Evo šta je Marko rekao!

Arnautović dobio ponudu da napusti crvenu Zvezdu! Isplivali svi detalji razgovora: Evo šta je Marko rekao!

Kurir pre 3 sata
Marko Arnautović za kratko vreme postao je ljubimac navijača Crvene zvezde i Delije definitivno žele da ga gledaju na Marakani još dugo. Ipak, za napadača njegovih kvaliteta interesovanje uvek postoji, a Serkl Briž već je napravio i prve korake kako bi… »
Arnautović dobio ponudu da ode iz Zvezde

Arnautović dobio ponudu da ode iz Zvezde

Nova pre 3 sata
Marko Arnautović još uvek traži pravu formu u dresu Crvene zvezde, ali njegovo ogromno iskustvo iz Bundeslige, Premijer lige i Serije A ne dovodi se u pitanje. U međuvremenu, pomoćnik selektora Austrije Onur Činel otkrio je zanimljiv detalj – pozvao je… »
Arnautović dobio ponudu da ode iz Zvezde, trener kluba otkrio: "Pitao sam ga, ali još..."

Arnautović dobio ponudu da ode iz Zvezde, trener kluba otkrio: "Pitao sam ga, ali još..."

Telegraf pre 4 sati
Stigao je letos Marko Arnautović kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, i dalje se čekaju njegove najbolje partije, ali vidno je njegovo veliko iskustvo, ali i znanje koje je stekao igrajući u Bundesligi, Premijer ligi i Seriji A. Arnautović je pre samo… »

Vesti dana »