Povezane vesti
"Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi": Nova objava Milene Popović napravila pometnju, poslala jaku poruku
Blic 19.10.2025
Državna sekretarka ministarstva turizma i omladine, Milena Popović, na svom Instagram profilu je aktivna, a sada se oglasila i poslala jaku poruku. - Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi. Naučila da se borim i ranjena, i da svoje ožiljke… »
"Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi" Milena Popović podelila jaku poruku: "Ožiljke nosim..."
Telegraf 19.10.2025
Državna sekretarka Ministarstva turizma i omladine, Milena Popović, poznata i po svojoj prisutnosti na društvenim mrežama, sada je podelila snažnu poruku svojim pratiocima. - Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi. Naučila da se borim i… »
Vesti dana »
Prolećni dan u Srbiji: U ovom delu zemlje olujni vetar, a u nedelju stiže ova opasna pojava!
Dnevnik pre 42 minutajoš 11 povezanih
Objavljeni detalji pucnjave u školi u Kanadi: Osumnjičena transrodna osoba, nije otkriven motiv napada
Sputnik pre 36 minutajoš 11 povezanih
Danas su Sveta tri jerarha Danas treba da se čuje muzika iz vaše kuće, evo i zašto
Dnevnik pre 12 minutajoš 8 povezanih