Povezane vesti
"Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi": Nova objava Milene Popović napravila pometnju, poslala jaku poruku
Blic 19.10.2025
Državna sekretarka ministarstva turizma i omladine, Milena Popović, na svom Instagram profilu je aktivna, a sada se oglasila i poslala jaku poruku. - Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi. Naučila da se borim i ranjena, i da svoje ožiljke… »
"Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi" Milena Popović podelila jaku poruku: "Ožiljke nosim..."
Telegraf 19.10.2025
Državna sekretarka Ministarstva turizma i omladine, Milena Popović, poznata i po svojoj prisutnosti na društvenim mrežama, sada je podelila snažnu poruku svojim pratiocima. - Preživela sam sve što je nameravalo da me uništi. Naučila da se borim i… »
Vesti dana »
Ministar Mali: Radovi na kompleksu Expo 2027 teku po planu, završetak paviljona 1. decembra 2026.
Serbian News Media pre 36 minutajoš 29 povezanih
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Evropski indeksi porasli, cene nafte pale nakon Trampove izjave da se rat bliži kraju
NIN pre 1 satjoš 34 povezane
UŽIVO: "Hamnei da promeni režim ili će biti eliminisan": Novo upozorenje Iranu, francuske fregate brane Kipar
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 33 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Tramp za brzi prekid vatre, Putin pohvalio američke posredničke napore, Zelenski za nove pregovore
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih