Povezane vesti

Lekić odgovorio pikeu: Srbin se oglasio posle reči španske legende!

Lekić odgovorio pikeu: Srbin se oglasio posle reči španske legende!

Hot sport pre 7 sati
Čuveni napadač se prisetio igračkih dana Bivši napadač Srbije i Crvene zvezde Dejan Lekić ponovo je u centru pažnje nakon što je legendarni Đerar Pike u jednom podkastu izjavio da mu je upravo Srbin bio najteži protivnik u karijeri. Pike se prisetio… »
Pike pomenuo bivšeg fudbalera Zvezde, on se sad javio i odgovorio: "Izabrao je mene, smučili smo se..."

Pike pomenuo bivšeg fudbalera Zvezde, on se sad javio i odgovorio: "Izabrao je mene, smučili smo se..."

Telegraf pre 9 sati
Legendarni štoper Barselone - Đerar Pike skoro je u svom obraćanju u "Kar podkastu" spomenuo i Dejana Lekića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, ali i napadača Osasune pre više od deceniju. On je istakao da je upravo Lekić njemu bio najteži protivnik… »
Ja sam Srbin, a ne Hrvat! Pikeu sam poslao poruku: Dejan Lekić se setio duela protiv Barse, pa otkrio da je igrao za 1.000…

Ja sam Srbin, a ne Hrvat! Pikeu sam poslao poruku: Dejan Lekić se setio duela protiv Barse, pa otkrio da je igrao za 1.000…

Kurir pre 14 sati
Đerar Pike, legendarni fudbaler Barselone i reprezentacije Španije, proglasio je Srbina Dejana Lekića za igrača koji ga je najviše namučio u karijeri. Gostujući u jednom španskom podkastu, Đerar Pike je na pitanje ko ga je najviše ponizio na terenu… »

Vesti dana »