Повезане вести

Лекић одговорио пикеу: Србин се огласио после речи шпанске легенде!

Лекић одговорио пикеу: Србин се огласио после речи шпанске легенде!

Хот спорт 19.10.2025
Чувени нападач се присетио играчких дана Бивши нападач Србије и Црвене звезде Дејан Лекић поново је у центру пажње након што је легендарни Ђерар Пике у једном подкасту изјавио да му је управо Србин био најтежи противник у… »
Пике поменуо бившег фудбалера Звезде, он се сад јавио и одговорио: "Изабрао је мене, смучили смо се..."

Пике поменуо бившег фудбалера Звезде, он се сад јавио и одговорио: "Изабрао је мене, смучили смо се..."

Телеграф 19.10.2025
Легендарни штопер Барселоне - Ђерар Пике скоро је у свом обраћању у "Кар подкасту" споменуо и Дејана Лекића, некадашњег фудбалера Црвене звезде, али и нападача Осасуне пре више од деценију. Он је истакао да је управо Лекић… »
Ја сам Србин, а не Хрват! Пикеу сам послао поруку: Дејан Лекић се сетио дуела против Барсе, па открио да је играо за 1.000…

Ја сам Србин, а не Хрват! Пикеу сам послао поруку: Дејан Лекић се сетио дуела против Барсе, па открио да је играо за 1.000…

Курир 19.10.2025
Ђерар Пике, легендарни фудбалер Барселоне и репрезентације Шпаније, прогласио је Србина Дејана Лекића за играча који га је највише намучио у каријери. Гостујући у једном шпанском подкасту, Ђерар Пике је на питање ко га је… »

Вести дана »