Povezane vesti

Objavu Mirke Vasiljević pogledalo 150.000 ljudi: Tek prošle godine napravila Instagram, a on "gori"

Objavu Mirke Vasiljević pogledalo 150.000 ljudi: Tek prošle godine napravila Instagram, a on "gori"

Mondo pre 3 sata
Mirka Vasiljević važi za jednu od najlepših dama sa domaće javne scene, a glumica nikada nije krila koliko pažnje posvećuje, ne samo izgledu, već i zdravlju. Ona se sada oglasila na svom Instagramu, gde je sa više od 150 hiljada ljudi koji je prate… »
Mirka Vasiljević dala savet koji treba da posluša cela Srbija: Oglasila se na mrežama i podelila ovo sa svima

Mirka Vasiljević dala savet koji treba da posluša cela Srbija: Oglasila se na mrežama i podelila ovo sa svima

Telegraf pre 5 sati
Glumica Mirka Vasiljević oglasila se na svom Instagram profilu i podelila recept za osvežavajući smuti. - Brza i jednostavna užina koju često ponesem sa sobom. Izblendam: Sveže i/ili zamrznuto voće koje imam u frižideru, biljno mleko, dodam listiće… »
"Izblendate voće i biljno mleko, ja dodam i listiće kokosa": Mirka Vasiljević u jeku skandala Vujadina Savića i A.K. deli…

"Izblendate voće i biljno mleko, ja dodam i listiće kokosa": Mirka Vasiljević u jeku skandala Vujadina Savića i A.K. deli…

Blic pre 6 sati
Glumica Mirka Vasiljević oglasila se na svom Instagram profilu u jeku skandala muža Vujadina Savića i A. K. (21). Naime, Mirka je na pomenutoj društvenoj mreži podelila recept za smuti. - Brza i jednostavna užina koju često ponesem sa sobom. Izblendam… »

Vesti dana »