Povezane vesti

Naša pevačica (60) ful našminkana sletela U Beograd: Nadograđene trepavice, kosa zalizana - Sama vuče torbe

Naša pevačica (60) ful našminkana sletela U Beograd: Nadograđene trepavice, kosa zalizana - Sama vuče torbe

Blic pre 53 minuta
Pevačicu Zoranu Pavić (60) uhvatili smo na danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Zorana je sletela sama, nosila je ogromne torbe, a mnogi su primetili da je bila ful našminkana. Zorana je nadogradila trepavice, stavila je dosta rumenila, a kosu… »
Paparaco! Uhvatili smo Rađena na aerodromu u opuštenom izdanju, Nikola nabacio kilograme: Evo kako izgleda

Paparaco! Uhvatili smo Rađena na aerodromu u opuštenom izdanju, Nikola nabacio kilograme: Evo kako izgleda

Telegraf pre 4 sati
Bivši vaterpolista Nikola Rađen sleteo je danas popodne na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je naša ekipa zatekla kada nije očekivao prisustvo medija. Rađen je bio sam i odmah je napustio aerodrom, uputivši se ka automobilu koji ga je čekao… »
(Video) Uhvatili smo nikolu rađena kad se nije nadao: Bivši vaterpolista sam: Vuče kofer i ranac, u skroz opuštenom izdanju

(Video) Uhvatili smo nikolu rađena kad se nije nadao: Bivši vaterpolista sam: Vuče kofer i ranac, u skroz opuštenom izdanju

Blic pre 5 sati
Bivši vaterpolista Nikola Rađen sleteo je danas na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, gde ga je naš paparaco i uhvatio kada se nije nadao. Naime, Nikola Rađen je bio sam, odmah je napustio aerodrom i upustio se ka automobilu koji ga je čekao ispred… »

Vesti dana »