Povezane vesti

Naša pevačica (60) ful našminkana sletela U Beograd: Nadograđene trepavice, kosa zalizana - Sama vuče torbe

Naša pevačica (60) ful našminkana sletela U Beograd: Nadograđene trepavice, kosa zalizana - Sama vuče torbe

Blic pre 26 dana
Pevačicu Zoranu Pavić (60) uhvatili smo na danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Zorana je sletela sama, nosila je ogromne torbe, a mnogi su primetili da je bila ful našminkana. Zorana je nadogradila trepavice, stavila je dosta rumenila, a kosu… »
Paparaco! Uhvatili smo Rađena na aerodromu u opuštenom izdanju, Nikola nabacio kilograme: Evo kako izgleda

Paparaco! Uhvatili smo Rađena na aerodromu u opuštenom izdanju, Nikola nabacio kilograme: Evo kako izgleda

Telegraf pre 26 dana
Bivši vaterpolista Nikola Rađen sleteo je danas popodne na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je naša ekipa zatekla kada nije očekivao prisustvo medija. Rađen je bio sam i odmah je napustio aerodrom, uputivši se ka automobilu koji ga je čekao… »
(Video) Uhvatili smo nikolu rađena kad se nije nadao: Bivši vaterpolista sam: Vuče kofer i ranac, u skroz opuštenom izdanju

(Video) Uhvatili smo nikolu rađena kad se nije nadao: Bivši vaterpolista sam: Vuče kofer i ranac, u skroz opuštenom izdanju

Blic pre 26 dana
Bivši vaterpolista Nikola Rađen sleteo je danas na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, gde ga je naš paparaco i uhvatio kada se nije nadao. Naime, Nikola Rađen je bio sam, odmah je napustio aerodrom i upustio se ka automobilu koji ga je čekao ispred… »

Vesti dana »