Povezane vesti
"Okrenula sam list da živim svoj život" Brena otkrila kako provodi slobodno vreme, a ovo kaže o ekspanziji muzičkih…
Kurir pre 2 sata
Od kada je njen mlađi sin Viktor Živojinović preuzeo brigu o njenoj karijeri, Lepa Brena ima konačno vremena da se posveti sebi. U "Stars specijalu", emisiji koja se emituje nedeljom od 15 sati na Kurir televiziji, a čiji su domaćini Olivija Jontić i… »
"Okrenula sam list da živim svoj život": Lepa Brena o "Grandu" i Saši Popoviću: Otkrila da li bi bila u žiriju takmičenja
Blic pre 3 sata
Muzička diva, Lepa Brena, progovorila je o Grand produkciji, ali i o bivšem poslovnom partneru i dugogodišnjem prijatelju Saši Popoviću. Pevačica je otvorila dušu i priznala kako danas gleda na muzičko takmičenje koje je godinama sinonim za uspeh. -… »
"Okrenula sam list, živim svoj život" Lepa Brena o Grandu i Saši Popoviću prvi put nakon njegove smrti!
Alo pre 3 sata
Takođe je otrkila i da li bi se našla kao član žirija u nekom od muzičkih takmičenja. Lepa Brena progovorila je o Grand produkciji, ali i o pokojnom poslovnom partneru i dugogodišnjem prijatelju Saši Popoviću. Otvorila je dušu i priznala kako danas gleda… »
"Okrenula sam list da živim svoj život" Brena o Grandu i Saši Popoviću: Evo da li bi žirirala u takmičenju
Telegraf pre 2 sata
Muzička diva, Lepa Brena, progovorila je o Grand produkciji, ali i o bivšem poslovnom partneru i dugogodišnjem prijatelju Saši Popoviću. Pevačica je otvorila dušu i priznala kako danas gleda na muzičko takmičenje koje je godinama sinonim za uspeh. -… »
Brena napravila velike promene, njemu poverila karijeru: "Konačno uz sebe imam nekog ko je stvarno moj"
Mondo pre 7 sati
Superstar, revolucionar, legenda, Jugoslovenka. Ove reči možda opisuju Lepu Brenu, ali ne govore sve ono što je najveća zvezda SFRJ uradila za više od četiri decenije. Najbolji dokaz magije koju sa sobom nosi bio je u Istri, u Rovinju, gde je zapalila… »
Brena ekskluzivno u Stars specijalu otvorila dušu: Napravila sam velike promene! Karijeru poverila sinu, evo da li bi se…
Kurir pre 8 sati
Superstar, revolucionar, legenda, Jugoslovenka. Ove reči možda opisuju Lepu Brenu, ali ne govore sve ono što je najveća zvezda SFRJ uradila za više od četiri decenije. Najbolji dokaz magije koju sa sobom nosi bio je u Istri, u Rovinju, gde je zapalila… »
Vesti dana »

Spektakularna pljačka u Luvru: Lopovi za sedam minuta odneli nakit Napoleonove porodice i francuskih kraljeva
Euronews pre 36 minutajoš 54 povezane

Vladan Milojević upitan da li će biti selektor Srbije: Konačno progovorio na škakljivu temu
Mondo pre 26 minutajoš 54 povezane

Vmro-DPMNE proglasio pobedu u Ohridu, Štipu, Radoviću, Sopištu, Resenu
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane