Повезане вести

Брена одговорила Марији Шерифовић: Ево шта мисли о томе да певачице треба иду у пензију кад напуне 60

Брена одговорила Марији Шерифовић: Ево шта мисли о томе да певачице треба иду у пензију кад напуне 60

Мондо пре 23 дана
Музичка звезда Лепа Брена у емисији "Старс специјал", која се емитује на Курир телевизији, отворила је душу. Балканска музичка дива, с каријером дугом 43 године, причала је о бројним темама, а прокоментарисала је и изјаву Марије… »
Марија Шерифовић изјавом дигла естраду на ноге Лепа Брена дала свој суд, па поручила: "Шта си оно рекла?"

Марија Шерифовић изјавом дигла естраду на ноге Лепа Брена дала свој суд, па поручила: "Шта си оно рекла?"

Ало пре 24 дана
Док је многе старије колеге разбеснела, Лепој Брени је ова изјава била симпатична. Марија Шерифовић направила је прави хаос на естрадној сцени када је изјавила да би певачи требало да иду у пензију када напуне 60 година. Док је… »
Брена одговорила марији Шерифовић! Певачица сматра да би њене колеге требало да иду у пензију када напуне 60 година, музичка…

Брена одговорила марији Шерифовић! Певачица сматра да би њене колеге требало да иду у пензију када напуне 60 година, музичка…

Курир пре 24 дана
Музичка звезда Лепа Брена у емисији "Старс специјал", која се емитује недељом од 15 сати на Курир телевизији, а коју воде Оливија Јонтић и Иван Клеут, отворила је душу. Балканска музичка дива, с каријером дугом 43 године… »
Лепа Брена о сусрету са Баба Вангом: "Тресла сам се као прут, све што ми је рекла обистинило се"

Лепа Брена о сусрету са Баба Вангом: "Тресла сам се као прут, све што ми је рекла обистинило се"

Мондо пре 24 дана
Већ годину и по дана траје последња од небројених турнеја Лепе Брене, а док публика као и првог дана углас пева с њом, поставља се питање хоће ли икад сићи са сцене или ће певати докле год је глас буде служио. О томе је… »
"Тресла сам се као прут" Брена открила нове детаље сусрета са Баба Вангом: "Обистиниле су се многе ствари"

"Тресла сам се као прут" Брена открила нове детаље сусрета са Баба Вангом: "Обистиниле су се многе ствари"

Телеграф пре 24 дана
Југословенска звезда Лепа Брена деценијама доминира музичком сценом, нижући хитове и успешне турнеје, али певачица никад није крила да је у неким тренуцима размишљала да одустане. - Одавно сам хтела да престанем да радим зато… »
"Баба ванга ми је рекла да ћу опет отићи код: Ње..." Брена први пут открила нове детаље пророчанства: "Тресла сам се као…

"Баба ванга ми је рекла да ћу опет отићи код: Ње..." Брена први пут открила нове детаље пророчанства: "Тресла сам се као…

Блиц пре 24 дана
Музичка звезда Лепа Брена годинама је у самом врху музичке сцене, а током каријере имала је небројане турнеје и велики број хитова, али Брена не крије да је у неким тренуцима помишљала да одустане од свега. - Одавно сам хтела да… »

Вести дана »