Povezane vesti
Brena odgovorila Mariji Šerifović: Evo šta misli o tome da pevačice treba idu u penziju kad napune 60
Mondo pre 2 sata
Muzička zvezda Lepa Brena u emisiji "Stars specijal", koja se emituje na Kurir televiziji, otvorila je dušu. Balkanska muzička diva, s karijerom dugom 43 godine, pričala je o brojnim temama, a prokomentarisala je i izjavu Marije Šerifović da bi pevači… »
Marija Šerifović izjavom digla estradu na noge Lepa Brena dala svoj sud, pa poručila: "Šta si ono rekla?"
Alo pre 2 sata
Dok je mnoge starije kolege razbesnela, Lepoj Breni je ova izjava bila simpatična. Marija Šerifović napravila je pravi haos na estradnoj sceni kada je izjavila da bi pevači trebalo da idu u penziju kada napune 60 godina. Dok je mnoge starije kolege… »
Brena odgovorila mariji Šerifović! Pevačica smatra da bi njene kolege trebalo da idu u penziju kada napune 60 godina, muzička…
Kurir pre 3 sata
Muzička zvezda Lepa Brena u emisiji "Stars specijal", koja se emituje nedeljom od 15 sati na Kurir televiziji, a koju vode Olivija Jontić i Ivan Kleut, otvorila je dušu. Balkanska muzička diva, s karijerom dugom 43 godine, pričala je o brojnim temama, a… »
Lepa Brena o susretu sa Baba Vangom: "Tresla sam se kao prut, sve što mi je rekla obistinilo se"
Mondo pre 5 sati
Već godinu i po dana traje poslednja od nebrojenih turneja Lepe Brene, a dok publika kao i prvog dana uglas peva s njom, postavlja se pitanje hoće li ikad sići sa scene ili će pevati dokle god je glas bude služio. O tome je pričala gostujući prvi put u… »
"Tresla sam se kao prut" Brena otkrila nove detalje susreta sa Baba Vangom: "Obistinile su se mnoge stvari"
Telegraf pre 7 sati
Jugoslovenska zvezda Lepa Brena decenijama dominira muzičkom scenom, nižući hitove i uspešne turneje, ali pevačica nikad nije krila da je u nekim trenucima razmišljala da odustane. - Odavno sam htela da prestanem da radim zato što se puno umorim. Sećam… »
"Baba vanga mi je rekla da ću opet otići kod: Nje..." Brena prvi put otkrila nove detalje proročanstva: "Tresla sam se kao…
Blic pre 8 sati
Muzička zvezda Lepa Brena godinama je u samom vrhu muzičke scene, a tokom karijere imala je nebrojane turneje i veliki broj hitova, ali Brena ne krije da je u nekim trenucima pomišljala da odustane od svega. - Odavno sam htela da prestanem da radim zato… »
Vesti dana »

Spektakularna pljačka u Luvru: Lopovi za sedam minuta odneli nakit Napoleonove porodice i francuskih kraljeva
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane

S. Makedonija: VMRO-DPMNE vodi u 55 opština, SDSM, Vredi i NAI u po sedam opština
RTV pre 17 minutajoš 33 povezane

Američki predsednik pozvao Kijev da se povinuje ruskim uslovima, preti “uništenjem”
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane