Povezane vesti

Ovo je brat naše pevačice koji je žiri Zvezda Granda ostavio bez teksta Ima samo 21 godinu, a oduševio javnost talentom i…

Ovo je brat naše pevačice koji je žiri Zvezda Granda ostavio bez teksta Ima samo 21 godinu, a oduševio javnost talentom i…

Kurir pre 9 sati
Brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov (21) zakoračio je na veliku scenu " Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija, uključujući i osmi glas produkcije… »
Brat Nadice Ademov u "zvezdama Granda": Pevačica došla da ga podrži, a Ceca se raspametila kada ga je čula: "Čime, bre, hrane…

Brat Nadice Ademov u "zvezdama Granda": Pevačica došla da ga podrži, a Ceca se raspametila kada ga je čula: "Čime, bre, hrane…

Blic pre 10 sati
Brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov (21) zakoračio je na veliku scenu "Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija, uključujući i osmi glas produkcije… »
Brat Nadice Ademov "oduvao" žiri u zg! Ovakvi komentari se ne pamte, Ceca raspamećena: "Dobila sam brilijant!"

Brat Nadice Ademov "oduvao" žiri u zg! Ovakvi komentari se ne pamte, Ceca raspamećena: "Dobila sam brilijant!"

Telegraf pre 11 sati
Da krv nije voda, sinoć je dokazao Bubi Ademov, brat pevačice Nadice Ademov, koji je zakoračio na veliku scenu "Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija… »

Vesti dana »