Povezane vesti
Ovo je brat naše pevačice koji je žiri Zvezda Granda ostavio bez teksta Ima samo 21 godinu, a oduševio javnost talentom i…
Kurir 19.10.2025
Brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov (21) zakoračio je na veliku scenu " Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija, uključujući i osmi glas produkcije… »
Brat Nadice Ademov u "zvezdama Granda": Pevačica došla da ga podrži, a Ceca se raspametila kada ga je čula: "Čime, bre, hrane…
Blic 19.10.2025
Brat pevačice Nadice Ademov, Bubi Ademov (21) zakoračio je na veliku scenu "Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija, uključujući i osmi glas produkcije… »
Brat Nadice Ademov "oduvao" žiri u zg! Ovakvi komentari se ne pamte, Ceca raspamećena: "Dobila sam brilijant!"
Telegraf 19.10.2025
Da krv nije voda, sinoć je dokazao Bubi Ademov, brat pevačice Nadice Ademov, koji je zakoračio na veliku scenu "Zvezda Granda". Bubi se predstavio pesmama "Mogu dalje sam" i "Moja malena", za čije je interpretacije dobio maksimalan broj glasova žirija… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti u blokadi objavili rezultate akcije "Potpiši pobedu": Koliko potpisa je prikupljeno?
NIN pre 45 minutajoš 63 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske tenzije
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 83 povezane
Zvezda za Novu godinu ide gde nikad nije pobedila: "2. januar je malo neuobičajen termin za igru"
Mondo pre 10 minutajoš 38 povezanih