Povezane vesti

"Marija šerifović mi se zgadila kada sam video..." Pevač otkrio šokantne detalje, zbog nje prekinuo kontakt sa Jovanom Pajić!…

"Marija šerifović mi se zgadila kada sam video..." Pevač otkrio šokantne detalje, zbog nje prekinuo kontakt sa Jovanom Pajić!…

Alo pre 55 minuta
Bojan se prisetio prijateljstva sa Jovanom Pajić, a potom otkrio da se danas slabo čuju. Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. Nikada iskrenije pričao je o tome kako je sa porodicom i… »
"Šerifović mi se zgadila kad sam video..." Pevač opleo po kolegama, otkrio sve što zna o Jovani Pajić i Mariji!

"Šerifović mi se zgadila kad sam video..." Pevač opleo po kolegama, otkrio sve što zna o Jovani Pajić i Mariji!

Kurir pre 4 sati
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. On je nikad iskrenije pričao o tome kako je i sa porodicom i kolegama odnos zahladneo, kao i ko je danas tu za njega i koga prvo pozove kada je u… »
(Video) "majka i brat nisu hteli da dođu u bolnicu": Bojan Tomović otkrio u kakvom je stanju, kolege ga ne zovu: Evo i šta je…

(Video) "majka i brat nisu hteli da dođu u bolnicu": Bojan Tomović otkrio u kakvom je stanju, kolege ga ne zovu: Evo i šta je…

Blic pre 5 sati
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. On je za Blic nikad iskrenije pričao o tome kako je i sa porodicom i kolegama odnos zahladneo, kao i ko je danas tu za njega i koga prvo pozove… »
"Nisu hteli da dođu u bolnicu" Bojan Tomović o zdravlju i porodici: Pomenuo dve koleginice "Zgadila mi se"

"Nisu hteli da dođu u bolnicu" Bojan Tomović o zdravlju i porodici: Pomenuo dve koleginice "Zgadila mi se"

Telegraf pre 5 sati
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. Tomović je otkrio kako mu je zahladneo odnos sa porodicom i kolegama i ko je bio tu da ga prvi pozove kada je bio u krizi. Pevač je sada bolje i… »

Vesti dana »