Povezane vesti
"Marija šerifović mi se zgadila kada sam video..." Pevač otkrio šokantne detalje, zbog nje prekinuo kontakt sa Jovanom Pajić!…
Alo 19.10.2025
Bojan se prisetio prijateljstva sa Jovanom Pajić, a potom otkrio da se danas slabo čuju. Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. Nikada iskrenije pričao je o tome kako je sa porodicom i… »
"Šerifović mi se zgadila kad sam video..." Pevač opleo po kolegama, otkrio sve što zna o Jovani Pajić i Mariji!
Kurir 19.10.2025
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. On je nikad iskrenije pričao o tome kako je i sa porodicom i kolegama odnos zahladneo, kao i ko je danas tu za njega i koga prvo pozove kada je u… »
(Video) "majka i brat nisu hteli da dođu u bolnicu": Bojan Tomović otkrio u kakvom je stanju, kolege ga ne zovu: Evo i šta je…
Blic 19.10.2025
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. On je za Blic nikad iskrenije pričao o tome kako je i sa porodicom i kolegama odnos zahladneo, kao i ko je danas tu za njega i koga prvo pozove… »
"Nisu hteli da dođu u bolnicu" Bojan Tomović o zdravlju i porodici: Pomenuo dve koleginice "Zgadila mi se"
Telegraf 19.10.2025
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je otkrio detalje odlaska u bolnicu. Tomović je otkrio kako mu je zahladneo odnos sa porodicom i kolegama i ko je bio tu da ga prvi pozove kada je bio u krizi. Pevač je sada bolje i… »
Vesti dana »
Kremlj reaguje na evropske planove: Medvedev najavljuje „teške posledice“ po EU
NIN pre 7 minutajoš 41 povezana
Bajatović: Neće biti gasne krize u Srbiji, stečaj i nacionalizacija NIS-a nisu dobra rešenja
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih