Povezane vesti

"U Real me doveo mijatović, a oterao murinjo"! Tragična priča legende koja je doživela moždani udar: Sa 3 godine su mi ubili…

"U Real me doveo mijatović, a oterao murinjo"! Tragična priča legende koja je doživela moždani udar: Sa 3 godine su mi ubili…

Kurir pre 4 sati
Holanđanin Rojston Drente hospitalizovan je pošto je doživeo moždani udar, preneli su mediji. Drente ima burnu životnu priču i još burniju fudbalsku karijeru. Rođen u Roterdamu, bilo je prirodno da kao veliki potencijal zaigra za Fejnord. Proveo je na… »
Bivši fudbaler Real Madrida doživeo moždani udar

Bivši fudbaler Real Madrida doživeo moždani udar

Nova pre 4 sati
Čuveni bivši fudbaler Real Madrida, Holanđanin Rojston Drente, doživeo je moždani udar u petak. Trenutno je Holanđanin u bolnici a detalji njegovog stanja još uvek nisu poznati. Očekuje se da se ubrzo pojave novi detalji. Drente je karijeru započeo u… »
Moždani udar pogodio nekada najvećeg talenta evropskog fudbala: Hitno prebačen u bolnicu!

Moždani udar pogodio nekada najvećeg talenta evropskog fudbala: Hitno prebačen u bolnicu!

Hot sport pre 5 sati
Rojston Drente doživeo moždani udar, lekari optimistični! Bivši fudbaler Reala Madrida i Evertona, Rojston Drente, doživeo je moždani udar i hitno je prebačen u bolnicu, saopštio je klub FK De Rebelen, koji okuplja „najbuntovnije i najkontroverznije… »
Rojston Drente doživeo moždani udar: Bio je zvezda svetskog fudbala, sve se srušilo kao kula od karata

Rojston Drente doživeo moždani udar: Bio je zvezda svetskog fudbala, sve se srušilo kao kula od karata

Mondo pre 5 sati
Nekadašnji holandski fudbaler Rojston Drente (38) je hospitalizovan nakon što je imao moždani udar. To je objavio njegov aktuelni klub De Rebelen za koji nastupa kao veteran. Kako se navodi, njegova porodica traži mir i privatnost tokom teških momenata,a… »
Slavni fudbaler doživeo moždani udar: Bio je najveći promašaj u istoriji Reala! Poznato je u kakvom je stanju

Slavni fudbaler doživeo moždani udar: Bio je najveći promašaj u istoriji Reala! Poznato je u kakvom je stanju

Kurir pre 5 sati
Rojston Drente, nekadašnji reprezentativac Holandije i fudbaler Reala iz Madrida, doživeo je moždani udar. Ovu vest je saopštio njegov klub De Rebelen. Drente se trenutno nalazi u bolnici. Tokom karijere e nastupao za Fejnord, Real, Herkules, Everton… »
Rojston Drente doživeo moždani udar

Rojston Drente doživeo moždani udar

Sport klub pre 6 sati
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Holandije Rojston Drente hospitalizovan je pošto je doživeo moždani udar. Drente ima 38 godina. Vest o moždanom udaru je saopštio njegov klub De Rebelen – za koji nastupaju mnogi holandski fudbalski veterani. Levonogi… »

Vesti dana »