Povezane vesti
Marko Jovanović sve izneo u javnost: Bivši trener Partizana otkrio da su mu lekari rekli da ima kancer, a onda se desio šok!
Kurir pre 9 sati
Bivši fudbaler Partizana i trener crno-belih Marko Jovanović otkrio je tešku živoitnu priču koja je šokirala javnost. On je u podkastu "ALESTO" govorio i teškoj bolesti koju su mu doktori dijagnostikovali, međutuim... - Mi smo došli na prozivku 10… »
"Rekli su mi da imam rak, prijatelji iz manastira su me spasili": Miljenik Grobara otvorio dušu!
Telegraf pre 10 sati
Bivši fudbaler Partizana - Marko Jovanović, sada je jedan od simbola navijača crno-belih, miljenik je Grobara i onaj koji je prihvatio da sedne na užarenu klupu kada niko nije želeo - posle odlaska Sava Miloševića. On je sada pomoćni trener u Humskoj… »
"Rekli su mi da imam rak": Bivši kapiten Partizana otvorio dušu, sve mu se srušilo u jednom danu
Mondo pre 11 sati
Pamtimo ga kao dete Partizana, potom kapitena, a onda i privremenog trenera, sve to je Marko Jovanović. Ipak, put poznatog igrača razlikuje se od priča koje znamo o fudbalerima. Daleko od toga da je bilo lako, sa 27 godina, na vrhuncu snage, saznao je za… »
Vesti dana »

"Policija se tog dana bavila spasavanjem ljudi": Dačić o padu nadstrešnice u Novom Sadu: "Tužilaštvo naložilo sklanjanje šuta, vatrogasci i spasioci ne vode istragu"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prvi rezultati izbora u Severnoj Makedoniji: Vmro-DPMNE vodi u 55 opština, ali albanske koalicije trljaju ruke
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal do 30. Oktobra: U suprotnom se podleže obavezi plaćanja kamate
Kurir pre 54 minutajoš 1 povezana