Povezane vesti
Marko Jovanović sve izneo u javnost: Bivši trener Partizana otkrio da su mu lekari rekli da ima kancer, a onda se desio šok!
Kurir 19.10.2025
Bivši fudbaler Partizana i trener crno-belih Marko Jovanović otkrio je tešku živoitnu priču koja je šokirala javnost. On je u podkastu "ALESTO" govorio i teškoj bolesti koju su mu doktori dijagnostikovali, međutuim... - Mi smo došli na prozivku 10… »
"Rekli su mi da imam rak, prijatelji iz manastira su me spasili": Miljenik Grobara otvorio dušu!
Telegraf 19.10.2025
Bivši fudbaler Partizana - Marko Jovanović, sada je jedan od simbola navijača crno-belih, miljenik je Grobara i onaj koji je prihvatio da sedne na užarenu klupu kada niko nije želeo - posle odlaska Sava Miloševića. On je sada pomoćni trener u Humskoj… »
"Rekli su mi da imam rak": Bivši kapiten Partizana otvorio dušu, sve mu se srušilo u jednom danu
Mondo 19.10.2025
Pamtimo ga kao dete Partizana, potom kapitena, a onda i privremenog trenera, sve to je Marko Jovanović. Ipak, put poznatog igrača razlikuje se od priča koje znamo o fudbalerima. Daleko od toga da je bilo lako, sa 27 godina, na vrhuncu snage, saznao je za… »
Vesti dana »
SAD raspoređuju snage: Više od 50.000 američkih vojnika u regionu Bliskog istoka
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 54 minutajoš 44 povezane
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Telegraf pre 9 satijoš 16 povezanih