Povezane vesti

"Marta je sređivala kuću, Ja sam samo donosio pare" Mile Kitić progovorio o novoj luks vili na Avali: Ogromno je, zaslužio sam…

"Marta je sređivala kuću, Ja sam samo donosio pare" Mile Kitić progovorio o novoj luks vili na Avali: Ogromno je, zaslužio sam…

Kurir pre 10 sati
Pevač Mile Kitić nastupao je sinoć u Frankfurtu, a po povratku u Beograd prokomentarisao je neke njegove starije kolege koje i dalje nastupaju iako više nisu toliko u snazi. - Ja onog trenutka kada neko mora da me vodi na binu i da nisam pokretan, povući… »
(Video) "marta je sređivala kuću, Ja sam samo donosio pare" Mile Kitić o luksuznoj vili na Avali: "Ogromno je, zaslužio sam to"…

(Video) "marta je sređivala kuću, Ja sam samo donosio pare" Mile Kitić o luksuznoj vili na Avali: "Ogromno je, zaslužio sam to"…

Blic pre 11 sati
Folker Mile Kitić nastupao je sinoć u Frankfurtu, a po povratku u Beograd proćaskao je sa ekipom "Blica". Na samom početku prokomentarisali smo sa njim što neke njegove starije kolege i dalje nastupaju iako više nisu toliko u snazi. - Ja onog trenutka… »

Vesti dana »