Povezane vesti
"Ja sam stvarno sponzoruša i od muškarca zahtevam skupe stvari" Ćerka pevača šokirala priznanjem, a sad se oglasila iz Nice…
Kurir pre 6 sati
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik (34), oglasila se na svom Instagram profilu gde je pokazala kako uživa na jednoj od najluksuznijih destinacija na svetu. Naime, Ela je otputovala u Nicu u Francuskoj, odakle se oglasila sa plaže zakopčana… »
"Ja sam sponzoruša..." Ćerka legendarnog pevača šokirala priznanjem: Oglasila se sa ove luksuzne destinacije
Telegraf pre 6 sati
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, pevačica Ela Dvornik (34), aktivna je na društvenim mrežama te često svojim izjavama zna da đšokira javnost. Ovaj put se oglasila sa jedne od najluksuznijih destinacija u Francuskoj. Naime, Ela ovih dana boravi u… »
Vesti dana »

Dačić o slučaju pada nadstrešnice: Ne može se unapred odbaciti pitanje da li je došlo do sabotaže, diverzije ili terorizma
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(Foto) "ušao u krivinu sa 120 na sat, nije mogao da ispravi autobus": Stručnjaci o jezivoj saobraćajki kod Sremske Mitrovice: Jedna stvar je mogla da spreči tragediju
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Mickoski: VMRO DPMNE u prvom krugu lokalnih izbora pobedio u više od 30 opština
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal do 30. Oktobra: U suprotnom se podleže obavezi plaćanja kamate
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana