Povezane vesti
"Ja sam stvarno sponzoruša i od muškarca zahtevam skupe stvari" Ćerka pevača šokirala priznanjem, a sad se oglasila iz Nice…
Kurir 19.10.2025
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik (34), oglasila se na svom Instagram profilu gde je pokazala kako uživa na jednoj od najluksuznijih destinacija na svetu. Naime, Ela je otputovala u Nicu u Francuskoj, odakle se oglasila sa plaže zakopčana… »
"Ja sam sponzoruša..." Ćerka legendarnog pevača šokirala priznanjem: Oglasila se sa ove luksuzne destinacije
Telegraf 19.10.2025
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, pevačica Ela Dvornik (34), aktivna je na društvenim mrežama te često svojim izjavama zna da đšokira javnost. Ovaj put se oglasila sa jedne od najluksuznijih destinacija u Francuskoj. Naime, Ela ovih dana boravi u… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 35 minutajoš 39 povezanih
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 6 satijoš 25 povezanih
Ova 2 dana doneće Srbiji naoblačenje, a evo da li se očekuju i padavine
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane