Povezane vesti
Mina i Asmin ponovo pričaju u šiframa, misle da ih niko ne razume: Budi pametna, nisi glupa - Čudnim razgovorima nikad kraja
Kurir pre 24 dana
Mina Vrbaški i Asmin Durdžić ćaskali su u pušinici i sve vreme vodili jako čudan razgovor obzirom da su pričali u šiframa, ali ni jedno ni drugo nisu skidali osmeh s lica. - Misliš da nisam normalan? - upitao je Alibaba. - Ne mislim, znam - rekla je… »
"Reci mi šta si htela da mi kažeš..." Alibaba i Mina sve prisniji: Flert sve očigledniji, pričaju u šiframa
Telegraf pre 23 dana
Mina Vrbaški i Asmin Durdžić svima su zagonetni zbog neobičnog odnosa koji imaju. Iako se među njima za sada ništa nije desilo, mnogi njihov odnos tumače kao flert. Oni su sada ćaskali su u pušinici "Elite 9" i sve vreme vodili neobičan razgovor, s… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 32 povezane
Navijači Partizana jedva preživeli utakmicu: Istraumirani Grobari ovo poručili igračima posle meča za infarkt!
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih
Dijana Hrka deseti dan štrajkuje glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTS pre 5 satijoš 43 povezane
(Tvitovi) grobari zabrinuti uprkos porazu: „Željko Obradović je najveći kancer košarkaškog kluba Partizan!“
Hot sport pre 1 satjoš 107 povezanih
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 5 satijoš 37 povezanih