Povezane vesti
Mina i Asmin ponovo pričaju u šiframa, misle da ih niko ne razume: Budi pametna, nisi glupa - Čudnim razgovorima nikad kraja
Kurir 19.10.2025
Mina Vrbaški i Asmin Durdžić ćaskali su u pušinici i sve vreme vodili jako čudan razgovor obzirom da su pričali u šiframa, ali ni jedno ni drugo nisu skidali osmeh s lica. - Misliš da nisam normalan? - upitao je Alibaba. - Ne mislim, znam - rekla je… »
"Reci mi šta si htela da mi kažeš..." Alibaba i Mina sve prisniji: Flert sve očigledniji, pričaju u šiframa
Telegraf 19.10.2025
Mina Vrbaški i Asmin Durdžić svima su zagonetni zbog neobičnog odnosa koji imaju. Iako se među njima za sada ništa nije desilo, mnogi njihov odnos tumače kao flert. Oni su sada ćaskali su u pušinici "Elite 9" i sve vreme vodili neobičan razgovor, s… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ugašen požar kod Lebana, kod Vranja pod kontrolom, vatra iznad Jošaničke banje nakon udara groma
Insajder pre 1 satjoš 43 povezane
Na meti bile i banke: Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Radio sto plus pre 3 satajoš 47 povezanih
"Više od igre": Otvoren Niški filmski festival, publiku očekuje 21 naslov
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 22 povezane