Povezane vesti

"Šokirana sam van sebe sam i ne mogu da prećutim" Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: Svaka ti čast s…

"Šokirana sam van sebe sam i ne mogu da prećutim" Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: Svaka ti čast s…

Kurir pre 4 sati
Do skorašnji dečko starlete Stanije Dobrojević trenutno se nalazi u rijalitiju " Elita 9", a svojim postupcima i izjavama svakodnevno je na meti komentara. Naime, Asmin je nedavno javno raskinuo sa Stanijom Dobrojević, a ona se nakon toga više puta… »
"Van sebe sam, ovo ne mogu da prećutim": Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: "Šokirana sam, smrdo se…

"Van sebe sam, ovo ne mogu da prećutim": Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: "Šokirana sam, smrdo se…

Blic pre 5 sati
Do skorašnji dečko starlete Stanije Dobrojević trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita", a svojim postupcima i izjavama svakodnevno je na meti komentara. Naime, Asmin je nedavno javno raskinuo sa Stanijom Dobrojević, a ona se nakon toga više… »
"Pikirao je maju i SAD se blamira": Stanija Dobrojević priznala da je šokirana Asminovim izjavama: "Rekao mi je da unutra neće…

"Pikirao je maju i SAD se blamira": Stanija Dobrojević priznala da je šokirana Asminovim izjavama: "Rekao mi je da unutra neće…

Blic pre 15 sati
Stanija Dobrojević progovorila je o turbulentnom odnosu sa Asminom Durdžićem, koji se trentuno nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita.". Na pitanje kako reaguje na to što je Asmin rekao da njoj njegovo ponašanje ne smeta i da on tačno zna do koje granice… »

Vesti dana »