Повезане вести

"Шокирана сам ван себе сам и не могу да прећутим" Милица Дабовић се јавно умешала у однос Станије и Асмина: Свака ти част с…

"Шокирана сам ван себе сам и не могу да прећутим" Милица Дабовић се јавно умешала у однос Станије и Асмина: Свака ти част с…

Курир 20.10.2025
До скорашњи дечко старлете Станије Добројевић тренутно се налази у ријалитију " Елита 9", а својим поступцима и изјавама свакодневно је на мети коментара. Наиме, Асмин је недавно јавно раскинуо са Станијом Добројевић, а она се… »
"Ван себе сам, ово не могу да прећутим": Милица Дабовић се јавно умешала у однос Станије и Асмина: "Шокирана сам, смрдо се…

"Ван себе сам, ово не могу да прећутим": Милица Дабовић се јавно умешала у однос Станије и Асмина: "Шокирана сам, смрдо се…

Блиц 20.10.2025
До скорашњи дечко старлете Станије Добројевић тренутно се налази у ријалитију "Задруга 9 Елита", а својим поступцима и изјавама свакодневно је на мети коментара. Наиме, Асмин је недавно јавно раскинуо са Станијом Добројевић, а… »
"Пикирао је мају и САД се бламира": Станија Добројевић признала да је шокирана Асминовим изјавама: "Рекао ми је да унутра неће…

"Пикирао је мају и САД се бламира": Станија Добројевић признала да је шокирана Асминовим изјавама: "Рекао ми је да унутра неће…

Блиц 19.10.2025
Станија Добројевић проговорила је о турбулентном односу са Асмином Дурџићем, који се трентуно налази у ријалитију "Задруга 9 Елита.". На питање како реагује на то што је Асмин рекао да њој његово понашање не смета и да он… »

Вести дана »