Povezane vesti
"Šokirana sam van sebe sam i ne mogu da prećutim" Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: Svaka ti čast s…
Kurir pre 4 sati
Do skorašnji dečko starlete Stanije Dobrojević trenutno se nalazi u rijalitiju " Elita 9", a svojim postupcima i izjavama svakodnevno je na meti komentara. Naime, Asmin je nedavno javno raskinuo sa Stanijom Dobrojević, a ona se nakon toga više puta… »
"Van sebe sam, ovo ne mogu da prećutim": Milica Dabović se javno umešala u odnos Stanije i Asmina: "Šokirana sam, smrdo se…
Blic pre 5 sati
Do skorašnji dečko starlete Stanije Dobrojević trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita", a svojim postupcima i izjavama svakodnevno je na meti komentara. Naime, Asmin je nedavno javno raskinuo sa Stanijom Dobrojević, a ona se nakon toga više… »
"Pikirao je maju i SAD se blamira": Stanija Dobrojević priznala da je šokirana Asminovim izjavama: "Rekao mi je da unutra neće…
Blic pre 15 sati
Stanija Dobrojević progovorila je o turbulentnom odnosu sa Asminom Durdžićem, koji se trentuno nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita.". Na pitanje kako reaguje na to što je Asmin rekao da njoj njegovo ponašanje ne smeta i da on tačno zna do koje granice… »
Vesti dana »

Ovo je poslednja fotografija nebojše Pavkovića: Uslikan na VMA, bio mršav i u kolicima
Blic pre 6 minutajoš 27 povezanih

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
Beta pre 3 satajoš 42 povezane

Mraz zaledio Srbiju: Čak minus 4 jutros u ovom gradu - evo kada će biti otopljenje, očekuje se i do 25°C
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Otkrivamo šta se dešava sa majkom bebe koja je pronađena mrtva u Novom Sadu: Sumnja se da se porodila nasred ulice, policija se ne odvaja od nje u bolnici!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Nastavljena sednica Skupštine Srbije; Lončar: Da nije bilo blokada, plate i investicije bi bile veće
RTV pre 36 minutajoš 18 povezanih