Povezane vesti

Tanasko Rajić siguran u komšijskom derbiju: Lužnica savladana sa 2:0

Tanasko Rajić siguran u komšijskom derbiju: Lužnica savladana sa 2:0

Pirotske vesti pre 5 sati
Nakon neočekivanog poraza u Negotinu u prethodnom kolu, fudbaleri FK Tanasko Rajić vratili su se svom prepoznatljivom stilu igre i sasvim zasluženo slavili u komšijskom derbiju protiv FK Lužnice, rezultatom 2:0. Utakmicu je obeležio “prvenac” Darka… »
Fudbal: Spartak slavio protiv Radničkog iz Niša (2:0)

Fudbal: Spartak slavio protiv Radničkog iz Niša (2:0)

Subotica.com pre 5 sati
Spartak je slavio protiv Radničkog iz Niša sa 2:0 u 12. kolu Superlige. Odličnom igrom i uz dva brza pogotka u prvom delu Subotičani su preko Kvaku Bonsu Oseija i Stefana Tomovića stigli do prednosti. U nastavku su Nišlije imale priliku da iz penala… »
Milosavljević posle poraza niškog Radničkog: Ništa nije bilo kako smo zamislili

Milosavljević posle poraza niškog Radničkog: Ništa nije bilo kako smo zamislili

Naissus info pre 6 sati
U redovima Radničkog svi su bili vidno razočarani posle poraza. „Zaista, ovo je jedna stvar o kojoj duboko treba razmisliti. Na svako gostovanje izlazimo bezbojni. Jako loše prvo poluvreme, skandalozno loše. Ne znam iz kojih razloga. Jako mi je teško… »
Milosavljević posle poraza: Ništa nije bilo kako smo zamislili

Gradski portal 018 pre 8 sati
Fudbalski klub Radnički poražen je od Spartaka u 12. kolu Superlige Srbije sa 2:0(2:0). Golove za domaće postigli su Kvaku Bonsu Osei u 13. minutu i Stefan Tomović dva minuta kasnije. U redovima Radničkog svi su bili vidno razočarani posle poraza… »

Niške vesti pre 8 sati
Fudbalski klub Radnički poražen je od Spartaka u 12. kolu Superlige Srbije sa 2:0(2:0). Golove za domaće postigli su Kvaku Bonsu Osei u 13. minutu i Stefan Tomović dva minuta kasnije. U redovima Radničkog svi su bili vidno razočarani posle poraza… »
Radnički poražen od Spartaka sa 2:0, golovi već u 13. i 15. minutu

Radnički poražen od Spartaka sa 2:0, golovi već u 13. i 15. minutu

Glas juga pre 9 sati
Posle utakmice u redovima Radničkog vladalo je vidno razočaranje. „Zaista, ovo je jedna stvar o kojoj duboko treba razmisliti. Na svako gostovanje izlazimo bezbojni. Jako loše prvo poluvreme, skandalozno loše. Ne znam iz kojih razloga. Jako mi je teško… »

Vesti dana »