Povezane vesti

Ferštapen: Bio je ovo neverovatan vikend, sad postoji šansa za novu titulu

Ferštapen: Bio je ovo neverovatan vikend, sad postoji šansa za novu titulu

Sportski žurnal pre 23 dana
Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio zaostatak za vodećim tandemom Meklarena. Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je večeras da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada… »
Maks Ferštapen posle pobede na velikoj nagradi SAD: "Sada postoji šansa za novu titulu"

Maks Ferštapen posle pobede na velikoj nagradi SAD: "Sada postoji šansa za novu titulu"

Dnevnik pre 23 dana
Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je posle pobede u Ostinu da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio… »
Ferštapen puca od samopouzdanja posle trijumfa u Ostinu: Neverovatan vikend! Sada postoji šansa za novu titulu!

Ferštapen puca od samopouzdanja posle trijumfa u Ostinu: Neverovatan vikend! Sada postoji šansa za novu titulu!

Kurir pre 23 dana
Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. "Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna. Mislim da… »
Ferstapen želi petu uzastopnu titulu, sada strepi Meklaren

Ferstapen želi petu uzastopnu titulu, sada strepi Meklaren

Nova pre 23 dana
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. „Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna. Mislim da… »
Ferstapen: "Sada postoji šansa za novu titulu"

Ferstapen: "Sada postoji šansa za novu titulu"

B92 pre 23 dana
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je posle pobede u Ostinu da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio… »
Ferstapen ''namirisao'' novu titulu: ''Uzbudljivo je i veoma sam uzbuđen zbog završnice sezone!''

Ferstapen ''namirisao'' novu titulu: ''Uzbudljivo je i veoma sam uzbuđen zbog završnice sezone!''

Sportske.net pre 23 dana
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je večeras da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. "Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna… »

Vesti dana »