Povezane vesti
Ferštapen: Bio je ovo neverovatan vikend, sad postoji šansa za novu titulu
Sportski žurnal pre 6 sati
Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio zaostatak za vodećim tandemom Meklarena. Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je večeras da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada… »
Maks Ferštapen posle pobede na velikoj nagradi SAD: "Sada postoji šansa za novu titulu"
Dnevnik pre 7 sati
Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je posle pobede u Ostinu da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio… »
Ferštapen puca od samopouzdanja posle trijumfa u Ostinu: Neverovatan vikend! Sada postoji šansa za novu titulu!
Kurir pre 8 sati
Vozač Red Bula Maks Ferštapen rekao je da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. "Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna. Mislim da… »
Ferstapen želi petu uzastopnu titulu, sada strepi Meklaren
Nova pre 8 sati
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. „Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna. Mislim da… »
Ferstapen: "Sada postoji šansa za novu titulu"
B92 pre 8 sati
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je posle pobede u Ostinu da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. Holandski vozač je na stazi u Ostinu zabeležio 68. trijumf u karijeri, ujedno peti u sezoni, čime je smanjio… »
Ferstapen ''namirisao'' novu titulu: ''Uzbudljivo je i veoma sam uzbuđen zbog završnice sezone!''
Sportske.net pre 16 sati
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je večeras da je imao sjajan trkački vikend u Ostinu, kao i da sada postoje šanse da osvoji petu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1. "Ovo je neverovatan vikend za nas. Znao sam da trka neće biti jednostavna… »
Vesti dana »

Kalas: Zvaničnici EU za energetsku bezbednost Ukrajine,Tramp iskren,ali i mi da učestvujemo
RTV pre 1 satjoš 31 povezana

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 62 povezane

"Junačino, hvala ti za sve": Sloba Radanović se ovim rečima oprostio od generala Nebojše Pavkovića
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih