Povezane vesti

"Za svakog ko uđe ima mesta": Šok ispovest Jelene Karleuše, priznala da je varala sve svoje muškarce (Video)

"Za svakog ko uđe ima mesta": Šok ispovest Jelene Karleuše, priznala da je varala sve svoje muškarce (Video)

Mondo pre 4 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, nakon čega je usledilo šok priznanje… »
Karleuša ovako pravda to što je, kako sama priznaje – varala sve svoje muškarce

Karleuša ovako pravda to što je, kako sama priznaje – varala sve svoje muškarce

Nova pre 5 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca. „Prevarila sam svakog partnera. Svakog… »
"Prevarila sam svakog partnera, ti sa kojim bih prevarila..." Karleuša šokirala javnost, pomenula sve partnere

"Prevarila sam svakog partnera, ti sa kojim bih prevarila..." Karleuša šokirala javnost, pomenula sve partnere

Telegraf pre 7 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »
"Prevarila sam svakog partnera" Jelena Karleuša otkrila najintimnije tajne, ostavila javnost bez teksta: Htela sam da ih…

"Prevarila sam svakog partnera" Jelena Karleuša otkrila najintimnije tajne, ostavila javnost bez teksta: Htela sam da ih…

Kurir pre 8 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »

Vesti dana »