Povezane vesti
"Prevarila sam svakog partnera, ti sa kojim bih prevarila..." Karleuša šokirala javnost, pomenula sve muževe
Telegraf pre 24 dana
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »
"Za svakog ko uđe ima mesta": Šok ispovest Jelene Karleuše, priznala da je varala sve svoje muškarce (Video)
Mondo pre 23 dana
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, nakon čega je usledilo šok priznanje… »
Karleuša ovako pravda to što je, kako sama priznaje – varala sve svoje muškarce
Nova pre 23 dana
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca. „Prevarila sam svakog partnera. Svakog… »
"Prevarila sam svakog partnera" Jelena Karleuša otkrila najintimnije tajne, ostavila javnost bez teksta: Htela sam da ih…
Kurir pre 23 dana
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »
Vesti dana »
Mađarski MOL kupuje deo NIS-a? Rusi računaju na Orbana da reši sankcije
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Epstin u više navrata pomenuo Donalda Trampa: CNN objavio najnovije informacije
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih