Povezane vesti
"Za svakog ko uđe ima mesta": Šok ispovest Jelene Karleuše, priznala da je varala sve svoje muškarce (Video)
Mondo pre 4 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, nakon čega je usledilo šok priznanje… »
Karleuša ovako pravda to što je, kako sama priznaje – varala sve svoje muškarce
Nova pre 5 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je govorila o ljubavi, vezama i detaljima iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca. „Prevarila sam svakog partnera. Svakog… »
"Prevarila sam svakog partnera, ti sa kojim bih prevarila..." Karleuša šokirala javnost, pomenula sve partnere
Telegraf pre 7 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »
"Prevarila sam svakog partnera" Jelena Karleuša otkrila najintimnije tajne, ostavila javnost bez teksta: Htela sam da ih…
Kurir pre 8 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o ljubavi, vezama i pikanterijama iz privatnog života. Tokom jedne igrice Luna joj je postavila pitanje da li je ikada prevarila nekog muškarca, a njen odgovor ostavio je sve… »
Vesti dana »

Majka osumnjičena za ubistvo bebe u Novom Sadu Novorođenče bačeno na tlo, preti joj doživotna robija
Alo pre 11 minutajoš 39 povezanih

Savet Evropske unije usvojio zabranu tranzita ruskog gasa u treće zemlje kroz EU
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 25 povezanih

Propao dogovor o 19. Paketu sankcija Rusiji Eu nije uspela da se dogovor, Putin trlja ruke
Alo pre 1 satjoš 31 povezana

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 2 satajoš 61 povezana

Državni vrh uputio saučešća povodom smrti generala Pavkovića: Život posvetio služenju zemlji i vojsci
RTS pre 32 minutajoš 25 povezanih