Povezane vesti

Manaj srušio Srbiju, a Milojević ga podržao: Čestitao mi je na golu!

Manaj srušio Srbiju, a Milojević ga podržao: Čestitao mi je na golu!

Hot sport pre 5 sati
Veza sa bivšim trenerom Zvezde iznenadila sve! Reprezentacija Srbije je u okviru kvalifikacija za Mundijal doživela poraz u ključnoj utakmici sa Albanijom. Jedini gol na meču postigao je Rej Manaj. Kako prenosi Al Etihad, Albanac je istakao da mu je… »
"Milojević mi je čestitao na golu protiv Srbije" Albanac srušio Orlove, sramotno provocirao, pa sve iznenadio izjavom: "To je…

"Milojević mi je čestitao na golu protiv Srbije" Albanac srušio Orlove, sramotno provocirao, pa sve iznenadio izjavom: "To je…

Kurir pre 5 sati
Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije u Leskovcu (0:1), a ovo iznenađenje kreirao je Rej Manaj koji je svojim golom srušio Orlove, a zatim se na sramotan način radovao i provocirao sve prisutne. Manaj je rukama gestikulirao pokazujući "albanskog… »
Srbin mu čestitao! Oglasio se albanski provokator i otkrio šta se desilo posle Leskovca

Srbin mu čestitao! Oglasio se albanski provokator i otkrio šta se desilo posle Leskovca

Večernje novosti pre 5 sati
Rej Manaj je zavio fudbalsku Srbiju u crno, postigao je pogodak u Leskovcu, a sada je otkrio i šta se desilo posle meča. FOTO: Profimedia Podsećanja radi, na meču u Leskovcu napadač je pred kraj prvog poluvremena pogodio, i ispostaviće se postavio… »

Vesti dana »

Oglasio se KCV o majci mrtve bebe pronađene na ulici

Oglasio se KCV o majci mrtve bebe pronađene na ulici

Luftika pre 8 minutajoš 35 povezanih
Kremlj otkrio zašto baš Budimpešta

Kremlj otkrio zašto baš Budimpešta

Sputnik pre 2 satajoš 27 povezanih
Do četvrtka sve toplije, biće do 23 stepena

Do četvrtka sve toplije, biće do 23 stepena

Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih