Povezane vesti
Sarkoziju odzvonilo: Biće u samici, a ove tri stvari imaće sa sobom FOTO
B92 pre 5 sati
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi u utorak, 21. oktobra počinje sa izdržavanjem petogodišnje kazne zatvora. Sarkozi će biti smešten u samicu u pariskom zatvoru Sante, ali će prvo morati da prođe kroz protokol prijema kao i svaki novi zatvorenik… »
Nikola Sarkozi sutra počinje izdržavanje kazne u pariskom zatvoru La Sante: "Ne bojim se, držaću glavu visoko"
Euronews pre 6 sati
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi u utorak, 21. oktobra počinje sa izdržavanjem petogodišnje kazne zatvora. Sarkozi će biti smešten u samicu u pariskom zatvoru Sante, ali će prvo morati da prođe kroz protokol prijema kao i svaki novi zatvorenik… »
Sarkozi u utorak ide u zatvor: Bivši francuski predsednik u izolovanom odeljenju sa visokim stepenom obezbeđenja
Blic pre 14 sati
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi u utorak će otići na izdržavanje kazne u pariski zatvor La Sante, prenose francuski mediji. Kada bude napuštao svoj dom u 16. pariskom arondismanu, pratiće ga kolona kamermana na motociklima, prenosi Figaro. Auto… »
Nikola Sarkozi u utorak odlazi na izdržavanje kazne: Ovako izgleda zatvor La Sante
Telegraf pre 20 sati
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi u utorak će otići na izdržavanje kazne u pariski zatvor La Sante, prenose danas francuski mediji. Kada bude napuštao svoj dom u 16. pariskom arondismanu, pratiće ga kolona kamermana na motociklima, prenosi… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana