Povezane vesti
Ovo je deo emisije „Važne stvari“ koji je RTS izbacio: Epizoda kraća za 15 sekundi, cenzura zbog jedne rečenice koju je…
Cenzolovka pre 9 sati
Radio televizija Srbije (RTS) ponovo se našla u fokusu javnosti nakon što je, prilikom emitovanja epizode "Važne stvari", isekla deo iz emisije u kojem devojčica govori da u budućnosti ne bi htela da živi u Zrenjaninu jer tamo, kako je rekla, nema čiste… »
RTS skraćuje emisiju jer dete govori o vodi u Zrenjaninu: 15 sekundi istine
Luftika pre 14 sati
Radio televizija Srbije (RTS) prilikom emitovanja epizode “Važne stvari” isekla je deo iz emisije u kojem devojčica govori da u budućnosti ne bi htela da živi u Zrenjaninu jer tamo, kako je rekla, nema čiste vode. To nije prvi put da se emisija nalazi u… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana