Povezane vesti
Niški studenti organizuju biciklističku turu do Novog Sada
N1 Info pre 13 sati
Osim toga što će zajedno sa kolegama iz drugih gradova pešačiti od Beograda do Novog Sada, niški studenti organizuju i biciklističku turu do tog grada povodom obeležavanja godišnjice od pada nadstrešnice. Polazak iz Niša je 28. oktobra, kako bi se u Novi… »
Naissus info pre 13 sati
Za biciklističku turu mogu se prijaviti svi zainteresovani, bez obzira na to da li su studenti. Prijave su otvorene do 25. oktobra u 12 sati, a organizatori pozivaju sve koji žele da učestvuju da se blagovremeno prijave kako bi dobili potrebne… »
Južne vesti pre 14 sati
Osim toga što će zajedno sa kolegama iz drugih gradova pešačiti od Beograda do Novog Sada, niški studenti organizuju i biciklističku turu do tog grada povodom obeležavanja godišnjice od pada nadstrešnice. Polazak iz Niša je 28. oktobra, kako bi se u Novi… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana