Povezane vesti

"Ja sam polu Srbin, polu Albanac"! Legendarni sportista zaprepastio ceo svet

"Ja sam polu Srbin, polu Albanac"! Legendarni sportista zaprepastio ceo svet

Večernje novosti pre 25 dana
IZJAVA Amerikanca koja deluje nestvarno za sve u regionu! Foto: Printskrin Naime, poznati igrač NFL Maks Krozbi (28), koji inače ima srpskog porekla, uporedio je sebe sa košarkašem Denvera Nikolom Jokićem. Krozbi, inače član Las Vegas Rejdersa gostovao… »
"Polu sam Srbin polu Albanac - sličan Jokiću, volim tuču...": Amerikanac koji ima srpske korene, NFL zvezda!

"Polu sam Srbin polu Albanac - sličan Jokiću, volim tuču...": Amerikanac koji ima srpske korene, NFL zvezda!

Telegraf pre 25 dana
Legendarni Maks Krozbi, važi za jednog od najžešćih NFL igrača u istoriji, ima srpske korene i često zna da ih istakne. Majka mu je rođena u Nikšiću, pa zato veoma dobro poznaje naš jezik. U jednoj emisiji je bio upitan koji bi igrač bio da je košarkaš i… »
"Ja sam polu Srbin, polu Albanac, sličan Nikoli Jokiću" o rečima čuvenog Amerikanca bruji planeta: Tvrdi da je sličan srpskom…

"Ja sam polu Srbin, polu Albanac, sličan Nikoli Jokiću" o rečima čuvenog Amerikanca bruji planeta: Tvrdi da je sličan srpskom…

Kurir pre 25 dana
Maks Krozbi važi za jednog od najžešćih NFL igrača u istoriji, a legendarni Amerikanac ima i srpsko poreklo. Majka mu je rođena u Nikšiću, te on veoma dobro poznaje naš jezik. U jednoj emisiji Krozbi je koji bi bio igrač da se bavi košarkom i igra u NBA… »

Vesti dana »