Povezane vesti
"Ja sam polu Srbin, polu Albanac"! Legendarni sportista zaprepastio ceo svet
Večernje novosti pre 6 sati
IZJAVA Amerikanca koja deluje nestvarno za sve u regionu! Foto: Printskrin Naime, poznati igrač NFL Maks Krozbi (28), koji inače ima srpskog porekla, uporedio je sebe sa košarkašem Denvera Nikolom Jokićem. Krozbi, inače član Las Vegas Rejdersa gostovao… »
"Polu sam Srbin polu Albanac - sličan Jokiću, volim tuču...": Amerikanac koji ima srpske korene, NFL zvezda!
Telegraf pre 6 sati
Legendarni Maks Krozbi, važi za jednog od najžešćih NFL igrača u istoriji, ima srpske korene i često zna da ih istakne. Majka mu je rođena u Nikšiću, pa zato veoma dobro poznaje naš jezik. U jednoj emisiji je bio upitan koji bi igrač bio da je košarkaš i… »
"Ja sam polu Srbin, polu Albanac, sličan Nikoli Jokiću" o rečima čuvenog Amerikanca bruji planeta: Tvrdi da je sličan srpskom…
Kurir pre 9 sati
Maks Krozbi važi za jednog od najžešćih NFL igrača u istoriji, a legendarni Amerikanac ima i srpsko poreklo. Majka mu je rođena u Nikšiću, te on veoma dobro poznaje naš jezik. U jednoj emisiji Krozbi je koji bi bio igrač da se bavi košarkom i igra u NBA… »
Vesti dana »

Beba pronađena mrtva u novom sadu Majku u šoku i oblivenu krvlju pronašli stanari obližnje zgrade
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 2 satajoš 62 povezane

Državni vrh uputio saučešća povodom smrti generala Pavkovića: Život posvetio služenju zemlji i vojsci
RTS pre 42 minutajoš 26 povezanih