Povezane vesti
Velika kolona đaka Prve gimnazije krenula ka Petoj FOTO
Nova pre 11 sati
Đaci Prve gimnazije u Beogradu danas bojkotuju nastavu, a nakon pomena poginulima u padu nadstrešnice krenuli su u koloni ka Petoj gimnaziji, kako bi đacima te škole pružili podršku. Đaci Prve gimnazije danas su u jednodnevnom bojkotu nastave u znak… »
„Stojimo solidarno uz učenike Pete“: Danas najavljena šetnja podrške od Prve beogradske gimnazije
Nedeljnik pre 12 sati
Učenici Prve beogradske gimnazije u blokadi odlučili su da danas jednodnevnim bojkotom nastave podrže učenike Pete beogradske gimnazije, objavili su na svom Instagram profilu. U objavi učenika Prve beogradske gimnazije navedeno je i da je planirano… »
Učenici Prve gimnazije najavili za danas jednodnevni bojkot nastave u znak podrške đacima Pete
Danas pre 13 sati
Učenici Prve beogradske gimnazije objavili su da su većinski izglasali jednodnevni bojktot nastave danas, 20. oktobra, kao znak podrške đacima Pete gimnazije. U objavi na Instagram profilu Peta u blokadi piše da će nakon održane šesnaestominutne tišine… »
Đaci Prve gimnazije danas bojkotuju nastavu i u znak podrške šetaju do Pete
Nova pre 13 sati
Učenici Prve beogradske gimnazije odlučujućom većinom izglasali su jednodnevni bojkot nastave u ponedeljak, 20. oktobra kao znak podrške učenicima Pete gimnazije, najavili su oni na društvenim mrežama. Kako su istakli učenici Prve gimnazije na društvenoj… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana