Povezane vesti
Ovo se ne viđa često: U zagrebačkoj areni se zaigralo užičko kolo, komentari pljušte FOTO/VIDEO
B92 pre 12 sati
Pevač Miroslav Ilić je u subotu, 18. oktobra održao koncert u zagrebačkoj areni, a objave sa koncerta koje se dele na društvenim mrežama privukle su veliku pažnju. Nakon veselog koncerta publika je još uvek, pod utiskom konceta, bila "u elementu", te… »
Hrvati opleli užičko kolo: Odbili da napuste dvoranu nakon koncerta folkera, snimak obilazi region (Video)
Mondo pre 13 sati
Muzička legenda Miroslav Ilić održao je koncert u Areni Zagreb u subotu, 18. oktobra, koji je izazvao pravu lavinu reakcija na društvenim mrežama. Tokom skoro dva sata nastupa, publika u punoj zagrebačkoj Areni uživala je u najvećim hitovima "slavuja iz… »
Mreže "gore"! Hrvati raspalili užičko kolo u Areni Zagreb posle koncerta muzičke legende: "Ipak su braća?"
Telegraf pre 14 sati
Muzička legenda Miroslav Ilić održao je spektakularni koncert u Areni Zagreb, u subotu 18. oktobra, nakon čega se povela prava polemika na mrežama. Naime, nakon što je puna Arena u Zgarebu gotovo dva sata uživala u pesmam "slavuja iz Srbije", najlepšim… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana