Povezane vesti
Kragujevačka “Nova snaga” o apotekama: Uredba Vlade daje šansu za opstanak, ali je potrebna regionalna podrška
Serbian News Media pre 11 sati
Nikola Nešić, šef odborničke grupe “Nova snaga” u Skupštini grada Kragujevca, ocenio je da je Kragujevac primer uspešnog očuvanja javnog interesa u slučaju državnih apoteka, naglašavajući da je nedavna uredba Vlade Srbije, kojom se apoteke izuzimaju iz… »
Nova snaga: "Kragujevac je blizu da sačuva državne apoteke – na korak smo do cilja!"
InfoKG pre 13 sati
Plan Srpske napredne stranke bio je da apoteke prebaci u ruke privatnika, a zahvaljujući našem pritisku i podršci više od 4.000 Kragujevčana, koji su potpisali peticiju, Vlada je donela uredbu kojom se državne apoteke izuzimaju iz centralizovanih javnih… »
Nešić: Nova snaga je od početka verovala da državne apoteke mogu da opstanu
Glas Šumadije pre 13 sati
Nikola Nešić, šef odborničke grupe Nova snaga u Skupštini grada Kragujevca, navodi da je Nova snaga od početka verovala da državne apoteke mogu da opstanu, dok je vladajuća struktura pokušavala da ih privatizuje. Povodom toga prenosimo saopštenje Nikole… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana