Povezane vesti
Brojke za ponos - Partizanov Simić ispred Barsinog Kubarsija
Sportske.net pre 22 minuta
Talentovani fudbaler Partizana Nikola Simić zavredeo je pažnju ove jeseni u dresu beogradskog kluba, a sada je nakon opsežne analize Međunarodnog centra za sportske studije izbio na prvo mesto među štoperima evropskih ligama uzvrasta do 20 godina, sudeći… »
Partizan ima najboljeg mladog štopera na svetu
Sportski žurnal pre 1 sat
- Ovakvo priznanje mi je potvrda da sam na pravom putu, ali isto tako znam da je ovo tek početak i da me čeka još dosta izazova. Ovo je samo podstrek da nastavim da napredujem i da pomeram svoje granice - rekao je Simić. - Mnogo mi znači kada se prepozna… »
Veliko priznanje za Partizanovog štopera Nikolu Simića
Sport klub pre 2 sata
U saopštenju se navodi da su kao parametar za analizu uzeti prosečan broj uspešno predriblanih ili izbegnutih protivničkih igrača za 90 minuta. „Mnogo mi znači kada se prepozna moj rad i trud, jer znam koliko sam uložio u svaki trening i utakmicu“… »
Partizan ima najboljeg mladog štopera Evrope: Simić bolji od Kubarsija, stručnjaci ga stavili na prvo mesto.
Mondo pre 3 sata
Partizan ima pravi biser u svom timu! Mladi štoper Nikola Simić je jedan od najboljih defanzivaca svojih godina u Evropi po merenjima CIES-a. Ova organizacija koja se bavi naprednim statistikama u fudbalu ga je stavila na prvo mesto. Među štoperima… »
Nikola Simić najbolji mladi štoper na svetu: Mnogo mi znači kada se prepozna moj rad i trud
Dnevnik pre 3 sata
Mnogo mi znači kada se prepozna moj rad i trud, jer znam koliko sam uložio u svaki trening i utakmicu, izjavio je fudbaler Partizana Nikola Simić, koji se nalazi na prvom mestu na listi najboljih štopera sveta uzrasta do 20 godina u 46 najjačih liga na… »
Simić o statusu najboljeg mladog štopera na svetu: Ovo je samo početak, ali i veliki podstrek
RTS pre 4 sati
Fudbaler Partizana Nikola Simić proglašen je najboljim štoperom na svetu uzrasta do 20 godina od strane u 46 najjačih liga na osnovu istraživanja Međunarodnog centra za sportske studije (CIES) iz Nojšatela. Simić je tim povodom izjavio da je veoma… »
Nikola Simić najuspešniji mladi defanzivac na svetu: Podatak koji pokazuje kakvog bisera ima Partizan
Nova pre 4 sati
Prema najnovijem istraživanju ugledne fudbalske opservatorije CIES, mladi fudbaler Partizana, Nikola Simić, proglašen je najuspešnijim mladim defanzivcem na svetu u kategoriji igrača koji su odigrali najmanje 450 minuta u nacionalnim prvenstvima… »
Partizanov defanzivac broj 1 među mladim štoperima sveta
B92 pre 5 sati
Mladi defanzivac crno-belih Nikola Simić zauzeo je prvo mesto na listi štopera do 20 godina u 46 najjačih liga sveta, prema prosečnom broju uspešno predriblanih ili izbegnutih protivničkih igrača za 90 minuta. Prema najnovijem istraživanju ugledne… »
Defanzivac Partizana najbolji na svetu: Ispred štopera Barselone, bez premca do 20 godina!
Telegraf pre 5 sati
Mladi štoper Partizana, Nikola Simić, zauzeo je prvo mesto među defanzivcima do 20 godina u 46 najjačih svetskih liga, prema prosečnom broju uspešno izbegnutih ili predriblanih protivnika na 90 minuta igre, prema najnovijem istraživanju ugledne fudbalske… »
Vesti dana »

Preminula beba pronađena na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, majka prebačena u Betaniju
Danas pre 23 minutajoš 39 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 2 satajoš 62 povezane

"Junačino, hvala ti za sve": Sloba Radanović se ovim rečima oprostio od generala Nebojše Pavkovića
Telegraf pre 57 minutajoš 26 povezanih