Povezane vesti
KUNS stiže u Novi Sad
Moj Novi Sad pre 23 dana
Na današnjoj sednici Savet za kulturu i informisanje prihvatio je Predlog odluke o osnivanju Kreativne ustanove kulture Novog Sada (KUNS) i uputio ga Skupštini Grada Novog Sada na razmatranje. Pored osnivanja KUNS-a, Savet je prihvatio i predloge rešenja… »
Novi Sad dobija novu kulturnu ustanovu: Evropska prestonica kulture postaje Kreativna ustanova kulture
Danas pre 23 dana
Savet za kulturu i informisanje prihvatio je na današnjoj sednici odluku o osnivanju Kreativne ustanove kulture Novog Sada (KUNS), a konačnu reč daće odbornici na sednici Skupštine grada u sredu koji će glasati za ovaj predlog. Ova ustanova biće zapravo… »
Savet za kulturu i informisanje prihvatio predlog o osnivanju kreativne ustanove Novog Sada
RTV pre 23 dana
NOVI SAD - Savet za kulturu i informisanje prihvatio je na današnjoj sednici Predlog odluke o osnivanju Kreativne ustanove kulture Novog Sada i uputio ga Skupštini tog grada na razmatranje. Kako je navedeno u saopštenju skupštine Novog Sada, na današnjoj… »
Savet za zaštitu životne sredine prihvatio predlog izmena Plana energetske efikasnosti Grada Novog Sada
RTV pre 23 dana
NOVI SAD - Članovi Saveta za zaštitu životne sredine prihvatili su na današnjoj sednici Predlog odluke o izmenama i dopuni Plana energetske efikasnosti Grada Novog Sada za 2025. godinu i uputili ga Skupštini grada na razmatranje. Plan energetske… »
Vesti dana »
Delegacija EU u Srbiji pozdravila izbor 8 članova Saveta REM-a
Nedeljnik pre 8 minutajoš 71 povezana
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 113 povezane
Srednjoškolci i prosvetni radnici bojkotovali nastavu, pružili podršku Jaćimovićima i Dijani Hrki
NoviSad.com pre 1 satjoš 20 povezanih
Srbija ovo ne pamti: Evo šta se desilo pred meč sa Engleskom! "Orlovi" gledaju i ne mogu da se čudom načude
Večernje novosti pre 53 minutajoš 42 povezane
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih