Povezane vesti
Zrenjanin: Pij vodu, ako smeš
BBC News pre 8 sati
Posle više od dve decenije, vlasti u Zrenjaninu tvrde da je voda iz česme sada ispravna, ali mnogi su i dalje sumnjičavi. „Ovde svega ima osim pijaće vode", simpatično je rastegao neki samoglasnik, dok je brzo izgovarao ovu rečenicu. Nisam stigla ni da… »
Danas pre 8 sati
„Ovde svega ima osim pijaće vode“, simpatično je rastegao neki samoglasnik, dok je brzo izgovarao ovu rečenicu. Nisam stigla ni da se nasmejem, a već me je uveo u njegovu prodavnicu, pa kroz uski dugački hodnik do toaleta. „Hajde unutra da i sama vidiš… »
Radio 021 pre 9 sati
Posle više od dve decenije, vlasti u Zrenjaninu tvrde da je voda iz česme sada ispravna, ali mnogi su i dalje sumnjičavi. Jelena Subin/BBC Kamenko Đurin iz Zrenjanina proba vodu sa česme prvi put posle 20 godina „Ovde svega ima osim pijaće vode"… »
NIN pre 8 sati
"Ovde svega ima osim pijaće vode", simpatično je rastegao neki samoglasnik, dok je brzo izgovarao ovu rečenicu. Nisam stigla ni da se nasmejem, a već me je uveo u njegovu prodavnicu, pa kroz uski dugački hodnik do toaleta. "Hajde unutra da i sama vidiš… »
Južne vesti pre 8 sati
Jelena Subin/BBC Kamenko Đurin iz Zrenjanina proba vodu sa česme prvi put posle 20 godina „Ovde svega ima osim pijaće vode“, simpatično je rastegao neki samoglasnik, dok je brzo izgovarao ovu rečenicu. Nisam stigla ni da se nasmejem, a već me je uveo u… »
Vesti dana »
Vučić iz Budimpešte povodom užasne odluke EU: "Ja ne vidim sva rešenja u ovom trenutku"
B92 pre 0 minutajoš 45 povezanih
Jedan poziv menja sve: Kako je Tramp promenio mišljenje o Ukrajini zbog jednog razgovora sa Putinom
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Savet EU za zabranu uvoza ruskog gasa, Brnabić: Ovo je katastrofalna vest za nas
NIN pre 45 minutajoš 86 povezanih
Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane
Posetili smo rodno mesto generala Nebojše Pavkovića: Meštani Senjskog rudnika u suzama, slomila ih tužna vest
Telegraf pre 20 minutajoš 35 povezanih