Povezane vesti
"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića se rasuo na komade u programu uživo, otkrio potresne…
Kurir 20.10.2025
Učesnik " Elite 9" Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, otvorio je dušu o svom privatnom životu. Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je zadao patnju svojoj porodici. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila… »
"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Učesnik Elite se rasuo na komade u programu uživo i otkrio potresne detalje iz života!…
Alo 20.10.2025
Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom. Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o svom privatnom životu. Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je zadao patnju svojoj porodici. - Zlata… »
"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović u suzama ispričao bolnu istinu, svi su plakali
Telegraf 20.10.2025
Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o privatnom životu. Miki Dudić je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je namučio porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila mi pare koje sam ja ra***bao… »
"Izgubio sam stan, prodao ženin nakit i burme" Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića kroz suze o borbi sa porokom: Zbog kocke sam…
Kurir 20.10.2025
Učesnik "Elite 9" Miki Dudić otvorio je dušu i ispričao sve o svom poroku. Podsetimo, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića svojevremeno je imao problem sa kockom. Sad je sa suzama u očima priznao da je namučio svoju porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i… »
"Zbog kocke sam porodicu uvukao u mulj": Sin Zlate Petrović kroz suze o borbi sa porokom: "Prodao sam njen nakit i burme…
Blic 20.10.2025
Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o privatnom životu. Miki Dudić je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je namučio porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila mi pare koje sam ja ra***bao… »
Vesti dana »
VIDEO Tramp rekao da Rusija želi da Ukrajina uspe: Pogledajte kako je reagovao Zelenski
Nova pre 15 minutajoš 24 povezane
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 35 minutajoš 21 povezana
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 12 povezanih
Lazović (ZLF): Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
Beta pre 40 minutajoš 7 povezanih