Повезане вести
"Намучио сам породицу, изгубио сам..." Син Злате Петровић и Хасана Дудића се расуо на комаде у програму уживо, открио потресне…
Курир пре 29 дана
Учесник " Елите 9" Мики Дудић, син Хасана Дудића и Злате Петровић, отворио је душу о свом приватном животу. Мики је кроз сузе проговорио о проблему са коцком, а како каже, због тога је задао патњу својој породици. - Злата је… »
"Намучио сам породицу, изгубио сам..." Учесник Елите се расуо на комаде у програму уживо и открио потресне детаље из живота!…
Ало пре 29 дана
Мики је кроз сузе проговорио о проблему са коцком. Син Хасана Дудића и Злате Петровић, Мики Дудић, отворио је душу о свом приватном животу. Мики је кроз сузе проговорио о проблему са коцком, а како каже, због тога је задао патњу… »
"Намучио сам породицу, изгубио сам..." Син Злате Петровић у сузама испричао болну истину, сви су плакали
Телеграф пре 29 дана
Син Хасана Дудића и Злате Петровић, Мики Дудић, отворио је душу о приватном животу. Мики Дудић је кроз сузе проговорио о проблему са коцком, а како каже, због тога је намучио породицу. - Злата је отишла са Јованом и оставила ми… »
"Изгубио сам стан, продао женин накит и бурме" Син Злате Петровић и Хасана Дудића кроз сузе о борби са пороком: Због коцке сам…
Курир пре 29 дана
Учесник "Елите 9" Мики Дудић отворио је душу и испричао све о свом пороку. Подсетимо, син Злате Петровић и Хасана Дудића својевремено је имао проблем са коцком. Сад је са сузама у очима признао да је намучио своју породицу. -… »
"Због коцке сам породицу увукао у муљ": Син Злате Петровић кроз сузе о борби са пороком: "Продао сам њен накит и бурме…
Блиц пре 29 дана
Син Хасана Дудића и Злате Петровић, Мики Дудић, отворио је душу о приватном животу. Мики Дудић је кроз сузе проговорио о проблему са коцком, а како каже, због тога је намучио породицу. - Злата је отишла са Јованом и оставила ми… »
Вести дана »
Снег и суснежица захватили Србију: Златибор и Шумадија под белим покривачем (ФОТО/ВИДЕО)
Еуроневс пре 51 минутајош 16 повезаних
Крај европских квалификација - познати директни путници на Мундијал и учесници баража; Курасао најмања држава икада која ће играти СП
РТВ пре 40 минутајош 18 повезаних
Џејмс се вратио на паркет, Дончић водио Лејкерсе до победе против Јуте (ВИДЕО)
РТВ пре 40 минутајош 16 повезаних