Povezane vesti

"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića se rasuo na komade u programu uživo, otkrio potresne…

"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića se rasuo na komade u programu uživo, otkrio potresne…

Kurir pre 10 minuta
Učesnik " Elite 9" Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, otvorio je dušu o svom privatnom životu. Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je zadao patnju svojoj porodici. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila… »
"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Učesnik Elite se rasuo na komade u programu uživo i otkrio potresne detalje iz života!…

"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Učesnik Elite se rasuo na komade u programu uživo i otkrio potresne detalje iz života!…

Alo pre 1 sat
Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom. Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o svom privatnom životu. Miki je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je zadao patnju svojoj porodici. - Zlata… »
"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović u suzama ispričao bolnu istinu, svi su plakali

"Namučio sam porodicu, izgubio sam..." Sin Zlate Petrović u suzama ispričao bolnu istinu, svi su plakali

Telegraf pre 2 sata
Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o privatnom životu. Miki Dudić je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je namučio porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila mi pare koje sam ja ra***bao… »
"Izgubio sam stan, prodao ženin nakit i burme" Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića kroz suze o borbi sa porokom: Zbog kocke sam…

"Izgubio sam stan, prodao ženin nakit i burme" Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića kroz suze o borbi sa porokom: Zbog kocke sam…

Kurir pre 8 sati
Učesnik "Elite 9" Miki Dudić otvorio je dušu i ispričao sve o svom poroku. Podsetimo, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića svojevremeno je imao problem sa kockom. Sad je sa suzama u očima priznao da je namučio svoju porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i… »
"Zbog kocke sam porodicu uvukao u mulj": Sin Zlate Petrović kroz suze o borbi sa porokom: "Prodao sam njen nakit i burme…

"Zbog kocke sam porodicu uvukao u mulj": Sin Zlate Petrović kroz suze o borbi sa porokom: "Prodao sam njen nakit i burme…

Blic pre 9 sati
Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić, otvorio je dušu o privatnom životu. Miki Dudić je kroz suze progovorio o problemu sa kockom, a kako kaže, zbog toga je namučio porodicu. - Zlata je otišla sa Jovanom i ostavila mi pare koje sam ja ra***bao… »

Vesti dana »