Povezane vesti
Legendarnog zvezdinog fudbalera sudbina sprečila da ode u Partizan! Crno-belima nestalo vode, a onda je dobio poziv koji nije…
Kurir pre 9 sati
Janković je, nakon odlaska iz Beograda, postao prvi Srbin koji je zaigrao za Real Madrid. U Zvezdu je stigao iz Maribora 1980. godine, a sedam godina kasnije je prešao u Real Madrid. Nakon godinu dana je otišao u Anderleht, a 1990. godine se vratio u… »
Ispovest bivšeg igrača Zvezde: "Džaja i Cvele me zovu, hoće me Real, ja im kažem - Ljudi, nemojte me zezati"
Telegraf pre 11 sati
Za Crvenu zvezdu Milan Janković je igrao sedam godina, postao je legenda tog kluba, da bi u januaru 1987. godine postao prvi Srbin koji je obukao dres madridskog Reala i ostao tamo jednu sezonu. U razgovoru za "Glas Srpske", Jankovič se prisetio kako je… »
"Trenirao sam sa Partizanom, a onda je nestalo vode i završio sam u Zvezdi i postao legenda"
Telegraf pre 11 sati
Posle 10 godina nedolaska u Srbiju, nekadšanji fudbaler Crvene zvezde Milan Jankovićč ovih dana ponovo je u svom rodnom Beogradu! Prvi Srbin koji je zaigrao za madridski Real dao je intervju za "Glas Srpske" i tom prilikom je otkrio da, iako je odmalena… »
Vesti dana »

Aneli Ahmić ušla u elitu! Asmin zanemeo, napala Luku s vrata, nastao potpuni haos!
Alo pre 10 minutajoš 6 povezanih

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Putin i Zelenski se Mrze više od svega, baš mi otežavaju": Tramp se žalio u Beloj kući pred novinarima: "Nisam rekao da će pobediti"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Muškarac električnim biciklom sleteo s kolovoza i umro: Užas u Lazarevcu: Hitna mogla samo da konstatuje smrt
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana

Željko Obradović o povredi Karlika Džonsa: Ne izgleda dobro, ali videćemo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana