Повезане вести

Легендарног звездиног фудбалера судбина спречила да оде у Партизан! Црно-белима нестало воде, а онда је добио позив који није…

Легендарног звездиног фудбалера судбина спречила да оде у Партизан! Црно-белима нестало воде, а онда је добио позив који није…

Курир 20.10.2025
Јанковић је, након одласка из Београда, постао први Србин који је заиграо за Реал Мадрид. У Звезду је стигао из Марибора 1980. године, а седам година касније је прешао у Реал Мадрид. Након годину дана је отишао у Андерлехт, а… »
"Тренирао сам са Партизаном, а онда је нестало воде и завршио сам у Звезди и постао легенда"

"Тренирао сам са Партизаном, а онда је нестало воде и завршио сам у Звезди и постао легенда"

Телеграф 20.10.2025
После 10 година недоласка у Србију, некадшањи фудбалер Црвене звезде Милан Јанковићч ових дана поново је у свом родном Београду! Први Србин који је заиграо за мадридски Реал дао је интервју за "Глас Српске" и том приликом је… »
Исповест бившег играча Звезде: "Џаја и Цвеле ме зову, хоће ме Реал, ја им кажем - Људи, немојте ме зезати"

Исповест бившег играча Звезде: "Џаја и Цвеле ме зову, хоће ме Реал, ја им кажем - Људи, немојте ме зезати"

Телеграф 20.10.2025
За Црвену звезду Милан Јанковић је играо седам година, постао је легенда тог клуба, да би у јануару 1987. године постао први Србин који је обукао дрес мадридског Реала и остао тамо једну сезону. У разговору за "Глас Српске"… »

Вести дана »