Povezane vesti

Dijana Hrka: Posle 1. novembra ništa više neće biti isto

Dijana Hrka: Posle 1. novembra ništa više neće biti isto

Luftika pre 1 sat
Majka Stefana Hrke, jednog od stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana obratiti novinarima i… »
TEMA JUTRA: Dijana Hrka o tome kroz šta prolaze porodice poginulih u padu nadstrešnice

TEMA JUTRA: Dijana Hrka o tome kroz šta prolaze porodice poginulih u padu nadstrešnice

N1 Info pre 3 sata
Od teorija zavere do "šatro žrtava". O tome kroz šta prolaze porodice poginulih u padu nadstrešnice u temi jutra je govorila Dijana Hrka. Dijana, majka Stefana Hrke, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom… »
„Ja ću nešto sama preduzeti, saopštiću svim novinarima i mislim da posle toga više ništa neće biti isto“: Dijana Hrka o…

„Ja ću nešto sama preduzeti, saopštiću svim novinarima i mislim da posle toga više ništa neće biti isto“: Dijana Hrka o…

Nova pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana… »
Dijana Hrka: Posle mog govora 1. novembra ništa neće biti isto

Dijana Hrka: Posle mog govora 1. novembra ništa neće biti isto

Danas pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana… »
Dijana Hrka: Željna sam pravde i istine, 1. novembra ću se direktno obratiti vlastima i možda će ih to probuditi

Dijana Hrka: Željna sam pravde i istine, 1. novembra ću se direktno obratiti vlastima i možda će ih to probuditi

Novi magazin pre 5 sati

N1 Info pre 6 sati

Vesti dana »