Povezane vesti
Dijana Hrka: Posle 1. novembra ništa više neće biti isto
Luftika pre 1 sat
Majka Stefana Hrke, jednog od stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana obratiti novinarima i… »
TEMA JUTRA: Dijana Hrka o tome kroz šta prolaze porodice poginulih u padu nadstrešnice
N1 Info pre 3 sata
Od teorija zavere do "šatro žrtava". O tome kroz šta prolaze porodice poginulih u padu nadstrešnice u temi jutra je govorila Dijana Hrka. Dijana, majka Stefana Hrke, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom… »
„Ja ću nešto sama preduzeti, saopštiću svim novinarima i mislim da posle toga više ništa neće biti isto“: Dijana Hrka o…
Nova pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana… »
Dijana Hrka: Posle mog govora 1. novembra ništa neće biti isto
Danas pre 5 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je, uz još 15 osoba, stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, izjavila je da će na godišnjicu od tragedije otići na mesto stradanja svog sina u Novi Sad. Najavila je da će se tog dana… »
Dijana Hrka: Željna sam pravde i istine, 1. novembra ću se direktno obratiti vlastima i možda će ih to probuditi
Novi magazin pre 5 sati
Dijana Hrka: Željna sam pravde i istine, 1. novembra ću se direktno obratiti vlastima i možda će ih to probuditi
N1 Info pre 6 sati
Vesti dana »

Počeo sastanak Vučića i Orbana u Budimpešti Jedna od tema - energetika
Dnevnik pre 44 minutajoš 41 povezana

Nato zemlja sa kojom se graniči Srbija nudi pomoć Putinu! Evo kako će ruski predsednik stići do Budimpešte na sastanak sa Trampom
Blic pre 59 minutajoš 26 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane